Katy Perry je tvárou vianočnej kampane pre H&M

Americká popová diva Katy Perry je tvárou tohtoročnej vianočnej kampane pre H&M. Oficiálny reklamný spot uzrel svetlo sveta iba pred pár dňami. Vo videu Katy predstavila 2 minúty svojej novej vianočnej pesničky  “Every Day Is A Holiday”, a vidíme ju

pridal Lucy Lumtzerova 27.11.2015 o 8:50


katy perry elfieselfie 610x457 Katy Perry je tvárou vianočnej kampane pre H&M

Americká popová diva Katy Perry je tvárou tohtoročnej vianočnej kampane pre H&M. Oficiálny reklamný spot uzrel svetlo sveta iba pred pár dňami.

N1hmprod 610x406 Katy Perry je tvárou vianočnej kampane pre H&M

Vo videu Katy predstavila 2 minúty svojej novej vianočnej pesničky  “Every Day Is A Holiday”, a vidíme ju tu tancovať s rôznymi odtieňmi farieb vlasov v spoločnosti  medovníkových panákov, luskáčikov , a iných rozprávkových postavičiek. Katy je svojím exhibicionizmom  a trochu prehnanými farebnými klipmi známa a preto aj táto kampaň vystihuje jej energicko komický štýl.  Aj keď sú Vianoce až o mesiac, vianočné video Vás určite dostane do tej správnej atmosféry. Mikulášske čiapočky, ako aj oblečenie z vianočnej kolekcie H&M nás vtrhne do víru Vianoc. Kolekcia  je momentálne dostupné v predajniach H&M a dodá tú správnu bodku Vášmu vianočnému alebo party outfitu. Nechajte sa inšpirovať.

landscape 1448273497 katy perry every day is a holiday christmas hm 610x305 Katy Perry je tvárou vianočnej kampane pre H&M

Mnohí kritici považujú toto video za mierne gýčové, ale Vianoce sú tak trochu o prehnanosti a farby, svetielka a “všetkého veľa” k tomu jednoducho patrí, veď posúďte sami.

katy perry hm christmas 1 610x610 Katy Perry je tvárou vianočnej kampane pre H&M

katy perry hm christmas 610x413 Katy Perry je tvárou vianočnej kampane pre H&M

Click here to view the embedded video.



Zaradené pod: Celebrity, H&M, Katy Perry, Novinky




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]