TOP FASHION NEWS #3

Kendall Jenner, súčasná tvár značky Estée Lauder, má za sebou prvú kampaň na parfém. Dievčina ešte len nedávno rozbehla (samozrejme, za pomoci svojich slávnejších sestier) módnu kariéru, a už sa jej takto darí. Kendall momentálne hviezdi v kampani na par

pridal Lenka Fencáková 20.7.2015 o 15:49


gallery 1433964257 hbz kendall estee article 610x414 TOP FASHION NEWS #3

Kendall Jenner, súčasná tvár značky Estée Lauder, má za sebou prvú kampaň na parfém. Dievčina ešte len nedávno rozbehla (samozrejme, za pomoci svojich slávnejších sestier) módnu kariéru, a už sa jej takto darí. Kendall momentálne hviezdi v kampani na parfém Modern Muse.
 

Click here to view the embedded video.

Lindsay Lohan sa zjavne rýchlo udomácnila v Londýne, a z problémovej herečky je najnovšie už aj módna návrhárka. Na svojom instagrame sa Lindsay pochválila svojou kolekciou oblečenia pre Lavish Alice.

Demi Lovato Love Your Curves Instagram 610x610 TOP FASHION NEWS #3
AFFICHE CHANEL MADEMOISELLE PRIVE vogue 20july15 pr b 320x480 TOP FASHION NEWS #3

 

Ak budete mať náhodou túto jeseň cestu do Londýna, určite sa oplatí ísť sa pozrieť do Saatchi Gallery na výstavu Chanel- Mademoiselle Privé. Budete mať možnosť pozrieť si návrhy a skice kolekcií Coco Chanel, a nahliadnete aj do jej súkromného života. Výstava sa nachádza až na 3 poschodiach múzea, a potrvá od 13. októbra do 1. novembra 2015.

 

 
 
Alexa Chung pripravuje v spolupráci s magazínom Vogue dokumentárnu sériu videí o móde, módnom svete, móde ako biznise a o všetkom čo s módou súvisí.

Click here to view the embedded video.

 

 







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]