Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Nakoľko sa blíži zimná sezóna večierkov, nechajte Jennifer Lopez, Cindy Crawford a Caru Delevingne, aby vám dali lekciu o šatách s hlbokým výstrihom. Dva kusy látky spojené s šatami, či overalom nie sú práve vhodnou voľbou. Uistite sa, že váš výstrih má

pridal Táňa Matúšová 6.11.2014 o 20:53


jennifer lopez 610x433 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Nakoľko sa blíži zimná sezóna večierkov, nechajte Jennifer Lopez, Cindy Crawford a Caru Delevingne, aby vám dali lekciu o šatách s hlbokým výstrihom.

Daisy Lowe 2014 GQ Men of the Year Awards 04 608x1000 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Dva kusy látky spojené s šatami, či overalom nie sú práve vhodnou voľbou. Uistite sa, že váš výstrih má jasne definované hranice, na rozdiel od Daisy Lowe a jej podivného zakrývania pŕs.

Liberty Ross 610x941 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Neriskujte, že ukážete svoj pupok, pokiaľ nie ste brušná tanečnica. Šaty Liberty Ross sú už na hrane.

Kim Kardashian 610x810 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Majte trochu cudnosti a uistite sa, že vaše šaty majú dostatok materiálu na zakrytie. Nie je dôvod ukazovať vaše prednosti akoby nebolo zajtrajška – vid. Kim Kardashian.

Rita Ora Emilio Pucci Gabrielles Gala 610x494 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Hlboký výstrih má iba jemne zvýrazniť oblasť dekoltu a nie definovať každú vašu krivku. Preto sa vyhnite obtiahnutým šatám. Trúfame si povedať, že Rita Ora s týmito šatami od Emilia Pucci trafila ten správny balans.

KateCP 610x406 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Využite niečo, čo odpúta pozornosť. Plášte sú stále populárne a elegantne rozptyľujú od výstrihu. Štruktúrovaná pokrývka ramien Kate Hudson splnila presne tento účel. Len sa uistite, či plášť nezaťaží celý look.

lupita oscar 610x915 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Nebojte sa maxi šiat. Od Lupity Nyong’o sa stále máme čo učiť. Dlhá vlniaca sa sukňa na jej róbe od Prady kompenzuje odvážny vrch s ramienkami a vyzerá nádherne romanticky.

demi lovato 610x404 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Majte svoj majetok na mieste. Prsia približujúce sa oblasti podpazušia nevyzerajú najlepšie. Nech je Demi Lovato pre vás podnetom zaobstarať si dobrú podprsenku, napríklad nalepovaciu.

Cara Delevingne 610x843 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Rozopnutá košeľa alebo oblek pod ktorým nič nie je, je alternatívny spôsob, ako originálne upútať pozornosť na hruď. Zaobstarajte si však nohavice s nízkym pásom ako Cara Delevingne.

Amy Adams 610x864 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Nezabudnite na ligot. Chic flitre a trblietavé látky sú neoddeliteľnou súčasťou večerných rób s hlbokým výstrihom. Amy Adams nám dáva názorný príklad.

cindy crawford lacma 1 610x917 Ako (ne)nosiť hlboké výstrihy

Na veku záleží. Ak máte 48 a vyzeráte tak dobre ako Cindy Crawford, tak sa vám ešte hlboký výstrih “prepečie”. Ak nie, tak potom je bohužiaľ čas dať takýmto róbam od Roberta Cavalliho zbohom.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]