FASHION ICON: Rosamund Pike

Rosamund Pike dostala filmovú úlohu, ktorú chcela každá Hollywoodska herečka. A takmer zázrakom má teraz šatník, ktorý chce každá herečka. Je úžasné, ako dôležitá herecká úloha dokáže premeniť niečí šatník. Tu je niekoľko dôvodov, prečo Rosamund teraz vy

pridal Táňa Matúšová 8.10.2014 o 7:00


rosamund2 610x312 FASHION ICON: Rosamund Pike

Rosamund Pike dostala filmovú úlohu, ktorú chcela každá Hollywoodska herečka. A takmer zázrakom má teraz šatník, ktorý chce každá herečka. Je úžasné, ako dôležitá herecká úloha dokáže premeniť niečí šatník. Tu je niekoľko dôvodov, prečo Rosamund teraz vyzerá tak úžasne.

rosamund1 610x313 FASHION ICON: Rosamund Pike

Režisér David Fincher vie, ako niekomu naštartovať kariéru a spravil to aj pre Rosamund Pike. Aj keď si zahrala v Bondovke a Pýche a predsudku, jej meno doteraz nebolo veľmi známe. No po tom, čo zobrala úlohu v Stratenom dievčati sa všetko zmenilo.

gone girl rosamund pike david fincher 610x402 FASHION ICON: Rosamund Pike

Nastupovanie na propagačné turné je samo o sebe vyčerpávajúce, no musí byť ešte ťažšie, keď ste v siedmom mesiaci tehotenstva. No toto “stratené dievča” vie ako sa obliekať s bruškom. Predovšetkým sa spolieha na áčkový strih so zaujímavými detailmi ako mašle, či šaty s viacerými vrstvami, aby uhladila bruško. Rosamund je evidentne zástankyňa myšlienky, že tehotná žena môže byť tiež sexy. Svojim kúskom pridáva trochu sexappealu prostredníctvom rozparkov a výstrihov. Je trochu ťažké mať najväčší moment kariéry, keď máte o niekoľko čísiel viac ako obvykle. No aj Natalie Portman ukázala, ako sa to robí, keď preberala Oskara za najlepšiu herečku.

rosamund pike2 610x512 FASHION ICON: Rosamund Pike

Rosamund pôsobí vcelku elegantne a sofistikovane, no jej zostrih odhaľuje jej inú stránku. Sama o sebe predsa tvrdí, že je rockerka. Za týmto postupne zostrihaným účesom stojí vlasová stajlistka Kylee Heath, ktorá sa pravidelne stará aj o vlasy Diane Kruger.

ROSAMUND PIKE 610x512 FASHION ICON: Rosamund Pike

Ak vás zaujíma, ako sa z jemného dievčaťa z Pýchy a Predsudku stala majsterka high fashion, tak odpoveďou je stajlista Ryan Hastings. The Hollywood Reporter ho vyhlásil za 16. najvplyvnejšieho stajlistu na svete. Stará sa aj o look Carey Muligan, Roberta Pattinsona a Rooney Mara.

rooneyrobert FASHION ICON: Rosamund Pike

V máji, tesne po nakrúcaní Strateného dievčaťa, sa Nicholas Ghesquiere, ktorý vtedy začínal v Louis Vuitton, rozhodol navrhnúť jej šaty na Met Ball. Výber celebrity, ktorá bude reprezentovať vašu značku na Met Ball, je dôležitým vyjadrením vízie značky. Rosamund táto pocta nasmerovala na nový sofistikovanejší štýl.

ROSAMUND PIKE1 610x512 FASHION ICON: Rosamund Pike

Rosamund po výkone vo Fincherovom filme bude určite čakať niekoľko nominácií  na filmové ocenenia. Tešíme sa na jej ďalšie výstupy na červenom koberci.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]