Top okamihy parížskeho týždňa módy

Módnemu cirkusu nastal koniec. Parížsky týždeň módy predstavil najnovšie trendy nasledujúcej sezóny, jedinečný street style a dramatické momenty na prehliadkových mólach. Tu je niekoľko najlepších okamihov z mesta módy. Madmoiselle North West Táto osoba

pridal Táňa Matúšová 6.10.2014 o 7:00


paris 610x375 Top okamihy parížskeho týždňa módy

Módnemu cirkusu nastal koniec. Parížsky týždeň módy predstavil najnovšie trendy nasledujúcej sezóny, jedinečný street style a dramatické momenty na prehliadkových mólach. Tu je niekoľko najlepších okamihov z mesta módy.

Madmoiselle North West

nothwest 610x305 Top okamihy parížskeho týždňa módy

Táto osoba zatienila všetky celebrity v meste. Najdôležitejšie miesto v prvej rade bolo rezervované pre dcéru Kim Kardashian a Kanyeho Westa. Už v prvom roku života dostala pozvánku na Givenchy show a oblečená bola v špeciálne ušitom outfite, ktorý ladil s jej mamou. Z North West sa stáva módna ikona. Otázka znie: Nie je to trochu zvláštne detstvo?

Karlov pouličný protest

chanelprotest 610x469 Top okamihy parížskeho týždňa módy

Chanel prehliadky nikdy nie sú práve skromné, no túto sezónu nás znovu dokázal Karl Lagerfeld prekvapiť bulvárom Chanel, na ktorom protestovali modelky s Carou a Kendall na čele.

Jean Paul Gaultier

gaultiershow 610x343 Top okamihy parížskeho týždňa módy

Jean Paul Gaultier sa rozlúčil s kariérou navrhovania ready-to-wear vo veľkom štýle. Jeho módna prehliadka bola konceptuálnou show v podobe falošnej súťaže krásy, ktorú “vyhrala” modelka Coco Rocha. Medzi súťažiacimi sa objavili modelky, ktoré predstavovali Gaultierove najobľúbenejšie šéfredaktorky Vogue, ako ryšavá Grace Coddington, Carine Roitfeld s výraznými lícnymi kosťami, či Emmanuelle Alt, alebo Franca Sozzani.

Louis Vuitton

louis vuitton 610x438 Top okamihy parížskeho týždňa módy

Aj napriek tomu, že módni redaktori odchádzali z debutu Nicholasa Ghesquiera minulú sezónu so zmiešanými pocitmi, jeho show sa stala jednou z najvplyvnejších na sezónu jeseň/zima 2014. Jeho druhá hlavná sezóna si vyslúžila iba samé pochvaly a patrila medzi najvýraznejšie prehliadky sezóny. Okrem toho sa odohrávala v majestátnej budove Foundation Louis Vuitton, ktorá svojou architektúrou každého ohromila.

Večierky

party 610x375 Top okamihy parížskeho týždňa módy

Žiaden týždeň módy nie je kompletný bez mega párty a táto sezóna sa ničím nelíšila. O najlepší večierok roka zápasili Balmain a Carine Roitfeld.

Kúzelné finále Dries Van Noten

finale im moos bei dries van noten Top okamihy parížskeho týždňa módy

Čerešničkou na torte bolo finále show Dries Van Noten ako krásny moment pokoja počas týždňa módnej mánie. Modelky v jemných šatách inšpirovaných bohémskym lookom vyšli na mólo, posadili sa a leňošili na umelom machu.

Kimin šatník

kim Top okamihy parížskeho týždňa módy

Kým Kendall bola na móle očarujúca, jej sestra Kim a švagor Kanye spôsobili najväčšie módne rozruchy. Kim sa ako vždy zavďačila paparazom a za deň sa niekoľkokrát prezliekala.

Návrat supermodeliek

supermodels 610x563 Top okamihy parížskeho týždňa módy

Od Gisele na Chanel prehliadke po Amber Valetta na Lanvin, návrat niektorých z najúspešnejších modeliek v módnom priemysle bol triumfom.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]