Tehotenský šatník Kate Middleton

Pokiaľ ide o výber šiat počas tehotenstva, je ťažké niečo vytknúť nekonečne elegantnej vojvodkyni z Cambridge. Takže s oznámením, že Kate čaká druhé dieťa sa máme na čo tešiť. Pozrime sa na jej najlepšie momenty z čias, keď čakala princa Georga. Kate sa

pridal Táňa Matúšová 17.9.2014 o 6:58


Pokiaľ ide o výber šiat počas tehotenstva, je ťažké niečo vytknúť nekonečne elegantnej vojvodkyni z Cambridge. Takže s oznámením, že Kate čaká druhé dieťa sa máme na čo tešiť. Pozrime sa na jej najlepšie momenty z čias, keď čakala princa Georga.

ad 142345563 610x370 Tehotenský šatník Kate Middleton

Kate sa počas prvého tehotenstva objavovala v obdivuhodnom výbere dizajnérskych kabátov a šiat, až sa zdalo, že obliekanie s bruškom jej išlo ľavou zadnou. Samozrejme za každým outfitom boli hodiny plánovania, pričom návrhári vytvárali zákazkové kúsky na jej novú siluetu a doplnky, ktoré dokonale ladili k jej jarnému looku.

Kate Middleton Armani Coat 610x465 Tehotenský šatník Kate Middleton

Počas raného štádia tehotenstva sme ju videli opakovať overené oufity ako jej červený Armani kabát, či šaty MaxMara Studio. Na konci druhého trimestra sa držala svojich obľúbených high-street kúskov ako Topshop kabát s golierom.

kate middleton topshop 2 610x511 Tehotenský šatník Kate Middleton

Kate tiež získala body za výber značiek, ktoré nepatria k mainstreamu ako Erdem, či Emilia Wickstead.

b id 367705 kate middleton baby patricks day coat 610x570 Tehotenský šatník Kate Middleton

Keď sa v National Portrait Gallery objavila v púdrovo modrých šatách s empírovým strihom od Emilie Wickstead, okamžite ju všetci porovnávali s Jackie Kennedy. Jej sivé Rupert Sanderson lodičky skvele dopĺňajú tieto pastelové šaty.

Kate Middleton National Portrait Gallery 610x558 Tehotenský šatník Kate Middleton

Vo Windsor Castle mala Vojvodkyňa oblečený krátky mentolový kabát Mulberry. Tento look doplnila obľúbenými Sledge lodičkami od LK Bennett a baretkou Whiteley Fischer.

Kate Middleton Covers Her Baby Bump In Mulberry s Mint Tweed Coat For Scouting Parade 0 610x524 Tehotenský šatník Kate Middleton

Návrhár Erdem Moralioglu je známy výraznými kvetinovými potlačami, vďaka ktorým sa stal obľúbencom napríklad Michelle Obamovej. Kate zvolila na návštevu Manchesterskej školy modro bordový kúsok z kolekcie Erdem Resort 2013 a k tomu si vzala kabelku od Stuarta Weitzmana.

Kate Middleton Wears Erdem Dress To Visit Willows Primary School In Manchester 610x558 Tehotenský šatník Kate Middleton

Vojvodkyňa sa obrátila na Topshop aj pri vyberaní šiat. Do Warner Bros. Studios sa vybrala v čiernobielych bodkovaných šatách od tejto high street značky. Jej Zara sako sa pohybovalo v podobnej cenovej hladine.

Kate Middleton Wears Monochrome Polka Dot Dress To Inauguration Of Warner Bros. Studios 610x558 Tehotenský šatník Kate Middleton







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]