Módny debut vnučky Audrey Hepburn

O Emme Ferrer, ktorá je momentálne na titulke amerického Harper’s Bazaar, ste možno doteraz nepočuli. No na fotkách niet pochýb o jej spojení s Audrey Hepburn.   Emma je dcérou Seana Hepburn Ferrera, prvého dieťaťa Audrey Hepburn s prvým manže

pridal Táňa Matúšová 19.8.2014 o 12:09


O Emme Ferrer, ktorá je momentálne na titulke amerického Harper’s Bazaar, ste možno doteraz nepočuli. No na fotkách niet pochýb o jej spojení s Audrey Hepburn.

audrey hepburn 2 610x373 Módny debut vnučky Audrey Hepburn

 

Emma je dcérou Seana Hepburn Ferrera, prvého dieťaťa Audrey Hepburn s prvým manželom, americkým hercom Melom Ferrerom. Emma sa narodila v roku 1994, teda rok po smrti svojej starej mamy. Strávila väčšinu svojho detstva vo vidieckom dome vo Švajčiarsku a vyrastala v Los Angeles. Teraz študuje umenie v treťom ročníku na Akadémii výtvarných umení vo Florencii a plánuje pokračovať v štúdiu v New Yorku.

audrey hepburn 3 610x460 Módny debut vnučky Audrey Hepburn

Na fotkách v Harper’s Bazaar predvádza Emma klasické pózy a outfity Audrey Hepburn, vrátane čierneho roláku ako z filmu Usmievavá tvár. Nafotil ju Michael Avedon, vnuk Richarda Avedona, ktorý fotografoval Audrey a považoval ju za svoju múzu.

audrey hepburn 1 610x460 Módny debut vnučky Audrey Hepburn

Počas interview pre magazín sleduje spolu s Pamelou Fiori film Sabrina a priznáva, že nevidela všetky Hepburnovej filmy. Videla však Raňajky u Tiffanyho, My Fair Lady, Prázdniny v Ríme a jej obľúbeným filmom je Usmievavá tvár. O svojom vzťahu s Audrey hovorí: “Ako dieťa som sa nedokázala stotožniť s Audrey Hepburn ako herečkou. Pre mňa bola rodina. Môžem s ňou žiť prostredníctvom svojho otca. Jeho príbehy sú celé o jeho dospievaní.”

audrey hepburn 4 610x392 Módny debut vnučky Audrey Hepburn

Zaujímavé je, že prvé obrazy Audrey, ktoré sa jej vynárajú zpamäti, sú z obdobia keď bola ešte mladá. “Spomínam si na fotografiu ako skáče na trampolíne, verím, že to bolo predtým, než som pochopila, že je slávna. Hovorila som si, že vyzerá ako kamarátka, ktorú by som chcela mať.”

audrey 9 610x392 Módny debut vnučky Audrey Hepburn

Byť vnučkou Audrey Hepburn znamená, že máte prístup k jej archívom. Emma prezradila, že má po nej kašmírové roláky, ktoré zbožňuje a nosí ich celú zimu a tiež bieleho starožitného medvedíka. Podedila však aj Hepburnovský vzhľad s klenutým obočím, baletným držaním tela a mandľovými očami. Sama priznáva, že po pozretí filmu Sabrina počas interview, si začala všímať tú podobnosť. “Bolo to už dávno, čo som videla jeden z jej filmov a bol to naozaj magický pocit. Keď som ju videla v jej mladosti a kráse, nejako mi to naozaj pripomenulo, že nesiem jej ducha so sebou. Niekedy, keď som bola mladšia, som sa cítila zmätená, že čo môže taká stará mama ako ona znamenať v mojom živote. No teraz to chápem.”

Emma Ferrer 610x732 Módny debut vnučky Audrey Hepburn







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]