Desať trendov na festivale v Cannes

Dva týždne filmového festivalu v Cannes sú za nami, a aj tento rok sa Francúzka riviéra hemžila hviezdami v perfektných šatách. Tu je niekoľko trendov, ktoré sa tento rok na červenom koberci objavili. Ľahkosť riviéry Celebrity milujú obliekať sa v nejake

pridal Táňa Matúšová 29.5.2014 o 20:05


collage3 610x445 Desať trendov na festivale v Cannes

Dva týždne filmového festivalu v Cannes sú za nami, a aj tento rok sa Francúzka riviéra hemžila hviezdami v perfektných šatách. Tu je niekoľko trendov, ktoré sa tento rok na červenom koberci objavili.

Ľahkosť riviéry

CANNES FILM FESTIVAL CARPET 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Lily Allen (Self-Portrait), Berenice Bejo, Chloe Moretz (Chanel), Kylie Minogue, Cara Delevingne

Celebrity milujú obliekať sa v nejakej téme. Je pochopiteľné, že jedna z najviac chic lokalít na svete, Francúzka riviéra, inšpirovala ich festivalový šatník. Krátky overal zvolila Berenice Bejo a Kylie Minogue, no klinec po hlavičke trafila Chloe Moretz, ktorá svoje Chanel nohavice a top skombinovala so slameným klobúkom.

Lesk a trblietky

cannes shimmer and shine 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Amber Heard (Vionnet), Nicole Kidman (Amarni Prive), Blake Lively (Chanel Couture), Rosie Huntington Whitely (Gucci Premiere), Cara Delevingne (Chanel Couture)

Červený koberec je ideálne miesto na pretrasenie flitrov a trblietok na slnečnom svetle. Blake Lively všetkým ukázala ako sa to robí v šatách Chanel.

Šaty na jedno rameno

CANNES RED CARPET ONE SHOUL 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Alessandra Ambrosio (Atelier Versace), Naomi Watts (Marchesa), Hilary Swank (Atelier Versace), Jessica Chastain (Elie Saab), Julianne Moore (Lanvin), Jessica Chastain (Atelier Versace)

Viacero herečiek stavilo na asymetrické šaty, no najväčšou fanynkou je Jessica Chastain, ktorá v Cannes zvolila tento typ šiat hneď dva krát.

Dlhé aj krátke

cannes dress lengths 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Blake Lively (Gucci Premiere), Sonam Kapoor (Elie Saab Couture), Jess Weixler (Honor), Blake Lively (Giambattista Valli), Marion Cotillard (Maison Martin Margiela)

Videli sme minišaty midi dĺžky aj plné róby. Výrazná bola Marion Cotillard v kratučkých šatách Maison Martin Margiela, ale aj Blake Lively v ohromujúcej róbe Gucci Premiere.

Sexy rozparky

CANNES FILM FESTIVAL RED CA 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Eva Herzigova (Elie Saab Couture), Rosie Huntington-Whiteley (Cushnie Et Ochs), Blake Lively (Gucci Premiere), Karolina Korkova

Rosie Huntington-Whiteley môžu všetci závidieť jej chudé nohy. Podobne provokovať sa rozhodli aj iné hviezdy, a ukázali, že na Angelininu nohu už môžeme zabudnúť.

Dámy v nohaviciach

CANNES SUITS 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Charlotte Gainsbourg (Louis Vuitton), Eva Green (Elie Saab),Aymeline Valade, Lea Seydoux (Prada), Berenice Bejo (Alexis Mabille), Jennifer Lawrence (Dior Couture)

Aj luxusný smoking či nohavice boli vhodnou voľbou na červený koberec. Charlotte Gainbourg bola prvá celebrita, ktorá si obliekla model z najnovšej kolekcie Louis Vuitton Cruise 2015. Mala na sebe žlté nohavice s vysokým pásom a vyšívaný námornícky sveter, čím ulahodila všetkým, ktorých už róby nudili. Berenice Bejo tiež chcela smokingový look, no nedokázala sa vzdať šiat a tak zvolila akýsi hybrid.

Predĺžený zadný lem

CANNES RED CARPET DRESSES 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Marion Cotillard (Dior Couture), Cheryl Cole (Monique Lhuillier), Laetita Casta (Dior Couture)

Vpredu krátke a vzadu dlhé, také šaty zvolili Marion Cotillard aj Cheryl Cole.

Volány a záhyby

CANNES RED CARPET PLEATS 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Suki Waterhouse (Dior), Zoe Saldana (Victoria Beckham), Huiwen Zhang (Lanvin), Marion Cotillard (Dior), Mia Wasikowska (Valentino)

Šaty s volánmi sa zapáčili Suki Waterhouse aj Huiwen Zhang. Ku skladaným sukniam a zase priklonila Zoe Saldana v šatách od Victorie Beckham a Mia Wasikowska v šatách Valentino.

Pierka

CANNES FEATHER DRESS 0 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Cate Blanchett (Valentino Couture), Chloe Moretz (Chanel Couture), Julianne Moore (Chanel Couture), Cate Blanchett (Givenchy by Riccardo Tisci), Freida Pinto (Michael Kors)

Cate Blanchett, Chloe Moretz aj Julianne Moore sa túžili premeniť na éterické labute. Pierka sa na ich šatách objavili mierne, alebo ako v prípade Friedy Pinto tvorili pierka veľkú časť šiat.

Klasická čiernobiela

CANNES BLACK AND WHITE 610x512 Desať trendov na festivale v Cannes

Zoe Saldana (Jason Wu), Sofia Coppola (Valentino), Adele Exarchopoulos (Louis Vuitton), Marion Cotillard (Alexander McQueen), Rooney Mara (Calvin Klein), Jennifer Lawrence (Dior Couture), Naomi Watts (Calvin Klein), Nicole Kidman (Altuzarra)

Mnoho celebrít stavilo na čiernu a bielu, a niektoré herečky vystriedali obe farby. Zoe Saldana a Jennifer Lawrence rýchlo vymenili čiernu za bielu a naopak. Marion Cotillard a Ronney Mara tiež vedia ako sa obliecť do bielej, a nevyzerať príliš jednoducho.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]