STAJL tip: štýlové tenisky Converse v žiarivých farbách na leto

Klasika Converse pristane, a keď sa spojí s nekonečnou paletou farieb pripomínajúcich lahodné makrónky… Vychutnajte si žiarivé farby v kolekcii Chuck Taylor All Star Colors a limitovanom oblečení, ktoré hýri sviežimi tónmi, a vytvára nielen štýlový

pridal Lenka Fencáková 7.5.2014 o 12:33


collage1 610x433 STAJL tip: štýlové tenisky Converse v žiarivých farbách na leto

Klasika Converse pristane, a keď sa spojí s nekonečnou paletou farieb pripomínajúcich lahodné makrónky… Vychutnajte si žiarivé farby v kolekcii Chuck Taylor All Star Colors a limitovanom oblečení, ktoré hýri sviežimi tónmi, a vytvára nielen štýlový, ale i pohodlný outfit.

Nahoďte sa do pohody s pestrofarebnou kolekciou Chuck Taylor All Star Colors. Zo širokej palety módnych tónov- sladkých cukríkových a jemných pastelových farieb si určite i tento rok vyberiete ten svoj. Tenisky Converse majú široké využitie a stali sa už takou “klasikou”, ktorá by nemala chýbať v žiadnom šatníku. Sú pohodlné a obuť sa dajú takmer ku všetkému. Na všedný deň k rifliam a tričku, či k letným šatám na piknik. Týmito teniskami v žiarivých letných farbách určite svoj outfit oživíte a zbavíte nudy.

image 610x669 STAJL tip: štýlové tenisky Converse v žiarivých farbách na letoNa chladnejšie dni by vo vašom šatníku nemala chýbať nejaká pohodlná teplá mikina. Čo tak táto od Converse vo veselých farbách?

image 1 610x672 STAJL tip: štýlové tenisky Converse v žiarivých farbách na letoKolekciu CONVERSE na jar/leto 2014 si môžete pozrieť tu.

 







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]