Outfity Kate Middleton v Austrálii a Novom Zélande.

Na reprezentatívnych akciách, ako je aj návšteva Austrálie a Nového Zélandu to má Vojvodkyňa z Cambridge ťažké, nakoľko svetová tlač rozoberá každý malý detail a doplnok. Úlohou jej šatníka je ohúriť masy. Pred odchodom sa hovorilo aj o kráľovninom vplyv

pridal Táňa Matúšová 27.4.2014 o 8:48


Na reprezentatívnych akciách, ako je aj návšteva Austrálie a Nového Zélandu to má Vojvodkyňa z Cambridge ťažké, nakoľko svetová tlač rozoberá každý malý detail a doplnok. Úlohou jej šatníka je ohúriť masy.

Kate Middleton 610x280 Outfity Kate Middleton v Austrálii a Novom Zélande.

Pred odchodom sa hovorilo aj o kráľovninom vplyve na Katine outfity, jej požiadavkách na dlhšie šaty a viac kráľovský nádych šatstva. Vyzerá to tak, že Kate Middleton si tieto rady vzala k srdcu, pretože mnohé jej kúsky, najmä od Catherine Walker, boli veľmi tradičné v každom slova zmysle. To však neznamená, že neostala verná svojmu štýlu. Od high street šiat, cez sandále s klinovým podpätkom, po jej obľubu v recykláciu, Kate sa hrala so šatníkom podľa vlastných pravidiel.

duchess cambridge 0 610x457 Outfity Kate Middleton v Austrálii a Novom Zélande.

Keď Kate po pristátí na Novom Zélande išla po schodoch von z lietadla v tuhom zapnutom červenom kabáte od Catherine Walker, kritika bola ostrá. Niektorí hovorili, že vyzerá ako letuška, iní komentovali, že vyzerá príliš staro. Možno sú tieto pripomienky pravdivé, no musíme brať ohľad na situáciu. Bol to moment pristátia britskej monarchie v štáte Spoločenstva národov a dôležitý bol kráľovský tón.

Duchess Of Cambridge  Kate Middleton  Wears White Zimmermann Dress For Australia Beach Visit 1 0 610x530 Outfity Kate Middleton v Austrálii a Novom Zélande.

Na menej formálnych príležitostiach vyzerá Kate prístupnejšie, krásne a mlado. Tieto pekné vyšívané šaty značky Zimmerman tiež mali výhodu, že pochádzali z Austrálie. Klinové espadrille sandále prišli mnohým ako čudná voľba do piesku, no dievčatá potrebujú svoje podpätky.

Kate Middleton DVF 610x457 Outfity Kate Middleton v Austrálii a Novom Zélande.

Tieto klasické zavinovacie Patrice šaty od Diane Von Furstenberg sa údajne vypredali za 8 minút po tom, čo sa v nich Kate objavila v Blue Mountains. Ich vzhľad nie je revolučný, no je vhodný a nadčasový tak niet divu, že Kate je ich fanúšik. Modré klinové topánky bola ďalšia bezpečná voľba.

Middleton Roksanda 610x457 Outfity Kate Middleton v Austrálii a Novom Zélande.

Kate počas návštevy zvolila množstvo šiat vo výrazných farbách, čo pripomína tendenciu kráľovnej obliekať sa vždy len v jednej výraznej farbe. Na príchod do Sydney Kate zvolila tento žltý kúsok s bielymi časťami od Roksandy Illinic, ktorý je kombináciou kráľovského a londýnskeho chic.

Duchess Of Cambridge  Kate Middleton  Wears Alexander McQueen For Easter Sunday Church in Sydney 1 0 610x457 Outfity Kate Middleton v Austrálii a Novom Zélande.

Vojvodkyňa sa snažila počas veľkonočnej omše v Sydney vyzerať mimoriadne elegantne, čo sa jej v tomto kúsku od Alexander McQueen podarilo. Tu môžeme vidieť pravidlá, ktorými sa riadila. Dlhší dolný lem a strohý strih zvýrazňuje jej štíhlu postavu, a klobúk outfit dobre dopĺňa. Mohla však tomuto jednoduchému kúsku pridať výraznejšie doplnky.

Kate Middleton 12 0 610x457 Outfity Kate Middleton v Austrálii a Novom Zélande.

Kate je známa tým, že dokáže využiť high street outfity aj na tých najformálnejších udalostiach. Tieto pekné kvetinové šaty od L.K. Bennett rozhodne v Brisbane nevyzerali, že by boli nemiestne. Doplnila ich kabelkou austrálskej značky Oroton. Jasne tu vidíme Katin špecifický look, no bolo by zaujímavé keby skúsila experimentovať aj s blúzkami a sukňami ako Michelle Obama, či nebodaj nohavicami.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]