Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

  Konečne sa nám začala očakávaná jeseň. Vonku sa na nás už nebude usmievať slnko, ani sa už viac nebudeme roztápať pri vysokých horúčavách… Bez akých vychytávok a trendov si nevedia jeseň predstaviť známi bloggeri? Jaja z Le Simple Bloggerku

pridal Lenka Fencáková 15.10.2013 o 19:20


 

collage14 610x420 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

Konečne sa nám začala očakávaná jeseň. Vonku sa na nás už nebude usmievať slnko, ani sa už viac nebudeme roztápať pri vysokých horúčavách… Bez akých vychytávok a trendov si nevedia jeseň predstaviť známi bloggeri?

Jaja z Le Simple
Bloggerku Jaju určite poznáte z jej blogu Le Simple. Na jej ďalšom blogu, Le mini, nájdete jej dve malé baby, Terezku a Dorotku. Môžete sa tam inšpirovať outfitmi pre vaše pokladíky, čo máte doma.

stajl lesimple2 610x908 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

stajl lesimple1 610x409 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

nohavice+mikina COS, sako Mango, topánky Dr. Adams Amsterdam, hodinky Nixon

“Na jeseň a chladnejšie počasie sú najväčšou istotou teplé materiály. Ako napríklad toto sako, teda skoro kabátik. Výborne zahreje, môžete pod neho veľa vrstviť, alebo ho len ležérne prehodiť cez plecia (tento trend prehadzovania ma baví stále viac, i keď je nepraktický). Plus vlnené nohavice a hrubá mikina, to je moja istota.”

Patrik
Obľúbený slovenský blogger Patrik Igaz a jeho inšpiratívny blog Made by BOY rozhodne stojí za pozretie!
DSC 0373 610x915 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

collage12 610x457 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

košeľa Topman, jeansy H&M, parka Primark, šatka Zara, hodinky & náramky Aldo, topánky Zara

“Jeseň je u mňa najobľúbenejšie ročné obdobie. Práve v tomto čase môžem naplno využiť všetko, čo sa v mojom šatníku nachádza, voľne kombinovať a vrstviť.
Trend “denim on denim” (alebo od hlavy po päty v rifľovine) je tu už niekoľko sezón a neopúšťa ma ani v poslednom čase, kedy rád kombinujem jeansovinu s doplnkami v zemitých odtieňoch (náramky, šatky).
V chladnejšie dni nosievam väčšinou dlhšiu parku s kapucňou, no ak to počasie dovoľuje, rád ju striedam s koženým “krivákom” či sakom. Členkové kožené čižmy sú v tomto období nevyhnutnosťou a investíciou, ktorá sa mi v premenlivom počasí už niekoľkokrát vrátila.”

Julianna Ivcic
Bloggerka Julianna je študentkou pedagogiky výtvarného umenia. Na jej blogu nájdete predovšetkým jej outfity, ale aj jej kozmetické a módne tipy a vychytávky.

collage22 610x494 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

1. svetrové šaty a kabelka H&M, bunda Mango, klobúk Lindex, topánky Topshop
2. bunda Mango, top a kabelka New Yorker, svetrík a džínsy H&M, topánky Topshop
3. blúzka H&M, džínsy Zara, bunda Mango, kabelka- nejaký malý obchodík bez mena, tenisky Vans

“Mojou vychytávkou nie len pre túto jeseň je kožená bunda tzv. krivák. Vybrala som si purpurovú farbu, pretože vyzerá vynikajúco vo všetkých farebných kombináciách a moja farba pleti a vlasov nezaniká. Nehovoriac o farbe listov ;)
Koženú či koženkovú bundu by mal mať podľa mňa v šatníku každý, či už máte radi rock alebo nie. Hodí sa k čomukoľvek, k vysokým opätkom, mokasínam, teniskám, čižmám….Ale aj k romantickým či elegantným šatom, k džínsom aj nohaviciam. Kriváky tu vždy boli aj budú, nepozerajúc na trendy.”

Linda
Na blogu sa Linda venuje móde a outfitom ako takým. Zaujíma sa o kozmetické a vlasové vychytávky a čitateľom taktiež predstavujem aj svoje DIY výtvory.
tartan kolaz 610x610 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

“Mojím najobľúbenejším trendom pre túto jeseň je jednoznačne TARTAN. Táto vzorovaná látka sa objavila na módnych prehliadkach mnohých popredných návrhárov pre aktuálnu sezónu. Som rada, že v týchto dňoch nájdeme tartan vo veľkom aj v obchodoch. V tomto outfite som skombinovala tartanové nohavice s čiernym svetrom, vytŕčajúcou košeľou, klobúkom a koženkovou bundou. V mojom šatníku je hneď niekoľko tartanových kúskov (šál, bunda, sukňa, nohavice), ktoré veľmi rada kombinujem či už s elegantnými kúskami, alebo aj extravagantnejšími v štýle punk a grunge.”

Berylka
Na jej blogu nájdete kopec jej outfitov, beauty tipov a hlavne veľa zaujímavých zápiskov z jej života vo Francúzsku, kam odišla študovať na strednú a teraz je už z nej šikovná vysokoškoláčka.
IMG 1853 610x915 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

collage13 610x280 Slovenskí bloggeri radia: jesenné trendy

bunda Zara

“Pre mňa je jednoznačne najobľúbenejším kúskom tejto jesene moja čierna bunda zo Zary. Vyzdvihne každý outfit a urobí ho elegantnejším. Hodí sa k nohaviciam, ale aj šatám a sukniam a na rôzne príležitosti, či už do školy alebo do mesta.”







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]