Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená

Dni sú kratšie a počasie je každým dňom chladnejšie. Dvere na terasách podnikov sú zatvorené,  a výklady v obchodoch nás šokujú salonkami a vianočnými ozdobami. Ak Vám stále nie je dosť; jeseň je aj v kalendári a čoskoro sa posúva čas z letného na zimný.

pridal Vera Valek 27.9.2013 o 9:08


Dni sú kratšie a počasie je každým dňom chladnejšie. Dvere na terasách podnikov sú zatvorené,  a výklady v obchodoch nás šokujú salonkami a vianočnými ozdobami. Ak Vám stále nie je dosť; jeseň je aj v kalendári a čoskoro sa posúva čas z letného na zimný. Dámy, je to oficiálne – do šatníka si potrebujeme zaobstarať teplú obuv. Verte, že aj v prípade, ak sa neriadite trendami, čižmy na nasledujúcu zimnú sezónu budete milovať.

Zatiaľ čo minulú zimu to bolo o čižmách po kolená, tento rok je to skôr o čižmách pod zadok. Neostáva nám nič iné, len skonštatovať: must-have kúsok s akoukoľvek predložkou, chceme mať túto zimu v botníku.

lanvin1 Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená

Prečo im fandíme? 

Koľko krát si v zime chcete obliecť kratšie elegantné šaty bez pančušiek alebo šortky s vysokým pásom, a nakoniec aj tak zmeníte outfit, lebo si k nemu nemáte čo obuť? Tieto čižmy sú riešením. V mrazivých teplotách príjemne zahrejú a ich ďalšia výhoda Vás do nich prinúti investovať. Vysoké čižmy totižto opticky zoštíhlujú a predlžujú nohy.

Ako ich nosiť?

Ak sme vyššie v článku spomínali len šortky a šaty, nezúfajte, ak sa lepšie cítite v skinny rifliach, legínach alebo pančuchách. Nezabúdajte však, že menej je naozaj viac. Aby ste sa vyhli lacnému “party looku” aj v prípade, že oslava s priateľmi je Vašou destináciou, hlboké výstrihy sú absolutne tabu. Blúzky, roláky alebo svetríky, to všetko Vám pomôže vytvoriť bohémsky city chic look.

Nefandíme im len my. Popri topmodelke Mirande Kerr je snáď najvernejšou fanúšičkou ruská módna bábika Miroslava Duma. Spomedzi dizajnérov im najviac pozornosti venoval Emilio Pucci spolu s Jimmym Choo.

Mira Duma over the knee boots Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená

Miroslava Duma

Mira Duma over the knee 610x306 Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená

Miranda Kerr with Flynn Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená

Miranda Kerr

chiara feragni Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená

Chiara Ferragni v Jimmy Choo

emilio pucci camel Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená

Emilio Pucci

emilio pucci otk Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená

Emilio Pucci

streetstyle okb Štýlová zima 2013: Čižmy nad kolená







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]