Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

Považujete názov tohto článku skôr za nezmysel, než aby ste v ňom videli význam? Vysvetlíme. Chceme totižto písať o 21-ročnej ikone a jej rozhodnutí ísť na modelingový dôchodok… Fendi, DKNY, Chanel, Burberry, Mulberry,  ale aj H&M a ZARA.  To j

pridal Vera Valek 4.9.2013 o 9:36


Považujete názov tohto článku skôr za nezmysel, než aby ste v ňom videli význam? Vysvetlíme. Chceme totižto písať o 21-ročnej ikone a jej rozhodnutí ísť na modelingový dôchodok…

beauty cara delevingne eyeliner eyes Favim.com 7186031 Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

Fendi, DKNY, Chanel, Burberry, Mulberry,  ale aj H&M ZARA.  To je len pár dôležitých mien módneho biznisu, pre ktoré mladá anglická modelka fotí jednu kampaň za druhou.

Získala prestížne ocenenie modelka roka 2012, následne nato bola zvečnená na obálke britského Vogue a poprechádzala sa aj po móle pre Victoria´s Secret. Existuje len veľmi málo módnych prehliadok svetových dizajnérov, ktorých nebola súčasťou a na svete neexistuje módna biblia, v ktorej sa neobjavila. V čo i len najmenšej možnej veľkosti obrázka.

Cara Delevingne (21), charakteristická pre jej zábavné tváre v zákulisí módnych prehliadok a husté obočie. Fakt, vďaka ktorému si ženy po celom svete prestali kupovať pinzety.

 Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

Dnes nie je našim cieľom riešiť jej úspešnú kariéru. Chceme sa viac sústrediť na to, prečo sa najsledovanejšia modelka súčasnosti rozhodla povedať zbohom prestížnemu povolaniu, a áno inému druhu umenia. Hudbe a filmu.

Keď som v britskom denníku čítala o jej vášni k hudbe, neverila som, že to myslí vážne. Povedala som si: rozmar. Ďalšia hviezda, čo chce byť multihviezda.  A potom Cara pridala na internet video, v ktorom spieva. Aj keď len veľmi krátke pasáže, neostáva nám nič iné len to priznať – Cara má cit pre hudbu.

Click here to view the embedded video.

Čo sa týka filmového umenia, v minulosti si zahrala po boku Jude LawKiery Knightley vo veľkofilme Anna Karenina. To však nie je všetko. Celosvetový knižný bestseller  50 Shades of Grey sa čoskoro dočká filmovej podoby, a keďže režisérka Sam Tylor Wood a Cara sú priateľky, je otázne, v ktorej postave sa nájde cieľavedomá Delevingne. Čo viac k tomu dodať? Snáď len – kontakty.

Verili sme, že Cara je druhá Kate Moss.  Po toľkých rokoch (a škandáloch) stále žiadaná topmodelka. Mimochodom, v máji 2O13 obletela anglické denníky fotka, na ktorej Care vypadol z rúk sáčok s bielym práškom pred dverami jej bytu v Londýne. O pár dní neskôr prišla o spoluprácu so švédskym gigantom H&M. Ale povedzme si narovinu; koho trápi kampaň za pár miliónov libier, keď má v telefónnom zozname číslo Pharella Williamsa?

cara delevingne pharell Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

Fendi Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

DKNY 610x405 Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

burberry 610x394 Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

mulberry Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

VS 603x1000 Zbohom Oscar de la Renta. Na rade je 50 Shades of Grey

 







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]