Jason Wu vyfarbí Lancôme

Po úspešnej limitovanej kolekcii Albera Elbaza, make-upový gigant Lancôme odhalil ďalšiu horúcu kolaboráciu. Bude to Jason Wu, ktorý s Lancôme vydá limitku, ktorá bude mať svoj debut v septembri, počas týždňa módy v New Yorku.  Podľa Jasona má make-up ve

pridal Táňa Matúšová 21.8.2013 o 13:34


Po úspešnej limitovanej kolekcii Albera Elbaza, make-upový gigant Lancôme odhalil ďalšiu horúcu kolaboráciu. Bude to Jason Wu, ktorý s Lancôme vydá limitku, ktorá bude mať svoj debut v septembri, počas týždňa módy v New Yorku.  Podľa Jasona má make-up veľmi blízko k móde a vo väčšine prípadov idú ruka v ruke. Ak máte skvelý účes a make-up, šaty vyniknú ešte viac. Toto je jedna z jeho najobľúbenejších kolaborácií, aké doteraz spravil.

jason1 610x516 Jason Wu vyfarbí Lancôme

Americký návrhár nie je žiaden amatér, pokiaľ ide o líčenie na módne prehliadky. Odvážny look, ktorý zvolil pre kolekciu jeseň/zima 2013, si získal veľa pozornosti na týždni módy v New Yorku. Úžasne zmyselné modré očné tiene ktoré zvolil, môžu byť neoddeliteľnou súčasťou kolaborácie s Lancôme.

jason2 610x469 Jason Wu vyfarbí Lancôme

Cara Delevingne -Jason Wu, jeseň/zima 2013

Veľmi očakávaná kolekcia bude obsahovať 3 palety očných tieňov, tmavomodrú špirálu a celý rad červených rúžov ??a lakov na nechty. Palety a balenia budú v Jasonovej charakteristickej šedej, s Jasonovym menom a legendárnou Lancôme ružou. Na make-up od Jasona Wu si u nás ešte počkáme. No dúfame, že nás neminie, nakoľko kolekcia Albera Elbaza je už vo výpredaji. Wu sa vyjadril, že toto rozhodne nebude jeho posledná kolekcia líčenia. Tu sú najlepšie looky z Jasonových prehliadok.

jason3 Jason Wu vyfarbí Lancôme

jason4 Jason Wu vyfarbí Lancôme

jason5 Jason Wu vyfarbí Lancôme

jason6 Jason Wu vyfarbí Lancôme

jason7 Jason Wu vyfarbí Lancôme

jason8 Jason Wu vyfarbí Lancôme

jason9 Jason Wu vyfarbí Lancôme

jason10 Jason Wu vyfarbí Lancôme

jason131 Jason Wu vyfarbí Lancôme

Kolekcia Albera Elbaza







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]