Outfity pani Cartrovej

Koncertné turné Beyoncé, The Mrs. Carter Show, je momentálne v plnom prúde a okrem skvelých speváckych a tanečných výkonov, Beyoncé predviedla aj svoje skutočne luxusné glam outfity. Najala si jedných z najlepších dizajnérov, aby jej navrhli koncertný ša

pridal Táňa Matúšová 13.8.2013 o 10:20


Koncertné turné Beyoncé, The Mrs. Carter Show, je momentálne v plnom prúde a okrem skvelých speváckych a tanečných výkonov, Beyoncé predviedla aj svoje skutočne luxusné glam outfity. Najala si jedných z najlepších dizajnérov, aby jej navrhli koncertný šatník, vrátane Julien Macdonald, Peter Dundas, Dsquared2, Ralph & Russo, Kenzo, Stuart Weitzman Givenchy a najnovšie aj Gucci.

Svoje vystúpenia v Barclays Centre v New Yorku naštartovala Beyoncé v dvoch kúskoch zo série jedinečných outfitov, navrhnutých Fridou Giannini. Mala na sebe vyšívané ombré mini šaty s pierkami, ktoré prechádzali zo šedo hnedej na tmavo červenú. Potom si obliekla biele nohavice s vysokým pásom a s čiernobielym topom s hlbokým véčkovým výstrihom. To však nie je všetko, čo na Beyoncé uvidíme z dielne Gucci. Ďalšie kúsky má prichystané na šnúru po Latinskej Amerike v septembri.

beyonce 94 610x465 Outfity pani Cartrovej

beyonce 2 11 610x465 Outfity pani Cartrovej

 

S na mieru šitým korzetom so šortkami od Kenzo debutovala Beyoncé v Paríži, počas jej prvého živého performance piesne Grown Woman. V tomto kúsku je zakomponovaný vzor z kolekcie jar/leto 2013 a navrhli ho Humerto Leon a Carol Lim.

beyonce 64 610x558 Outfity pani Cartrovej

 

Provokatívny zlatý kostým s kryštálikmi, majú na svedomí Blonds. Dizajnéri David a Phillipe Blond odhalili, že sa inšpirovali maľbami poľskej maliarky Tamary de Lempickej a chceli vytvoriť ilúziu ženy, pokrytej kryštalickým medom. Philipe ručne nafarbil outfit na Beyoncé, aby dosiahol správne tieňovanie. Potom naň ručne prišili približne 30 000 Swarovski kryštálikov, čo im trvalo viac ako 600 hodín.

beyonce 2 7 610x558 Outfity pani Cartrovej

 

Na zahájenie svojho turné si Beyoncé obliekla body, vyšívané kryštálmi a perlami od módneho domu Ralph & Russo. Neskôr v Chorvátsku si obliekla ďalšie body od Ralph & Russo, tentoraz so zlatou výšivkou s kryštálmi.

beyonce ralph and russo 610x508 Outfity pani Cartrovej

beyonce givenchycrop 610x485 Outfity pani Cartrovej

 

Peter Dundas, kreatívny riaditeľ pre Emilio Pucci, navrhol 5 kúskov na Mrs. Carter turné, inšpirovaných jeho kolekciou jeseň/zima 2013-14. Päť outfitov pozostáva z dvoch čiernych vyšívaných body, čierneho koženého kabáta s čižmami po stehná, zelených flitrových šiat s pierkami a fialovej vyšívanej blúzky so šortkami.

beyonce mrs carter tour pucci 4 610x465 Outfity pani Cartrovej

beyonce mrs carter tour pucci 3 610x465 Outfity pani Cartrovej

beyonce mrs carter tour pucci 2 610x465 Outfity pani Cartrovej

beyonce mrs carter tour pucci 1 610x465 Outfity pani Cartrovej

 

Jednou z najzaujímavejších vecí na jej kostýmoch sú topánky, v ktorých dokáže tancovať hodiny. Stuart Weitzman zásobuje Beyoncé na jej vystúpenia už 6 rokov a tentoraz si pripravil vojenské čižmy, čižmy po stehná, či lodičky pokryté Swarovski kryštálmi.

stuart weitzmen beyonce tour 610x558 Outfity pani Cartrovej

No Beyoncé nikdy nemá dosť topánok a tak si na pomoc privolala aj Giuseppe Zanottiho, ktorý pre ňu pripravil vysoké čierne kožené čižmy s nadrozmernými ozdobami, zložité čierne semišové čižmy, čižmy korzetového štýlu, či Swarovski lodičky.

beyonce giuseppe zanotti shoe sketches mrs carter world tour 2013 610x390 Outfity pani Cartrovej

beyonce givenchy 610x508 Outfity pani Cartrovej

Givenchy

beyonce alon livne 610x508 Outfity pani Cartrovej

Alon Livne

beyonce david koma 610x508 Outfity pani Cartrovej

David Koma

beyonce dennis kolpodinos1 610x508 Outfity pani Cartrovej

Dennis Kolpodinos

 







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]