Májová kozmetika, do ktorej sa zamilujete

Máj, mesiac lásky je tu, a spolu s ním aj teplejšie počasie, ktoré si určite žiada trochu oživenia v našich kozmetických skrinkách. Túto sezónu pokračujú značky v žiarivých tónoch ružovej a oranžovej, ktoré dokonale slúžia na rozžiarenie pokožky v podobe

pridal Andrea Nováková 2.5.2012 o 0:00


Máj, mesiac lásky je tu, a spolu s ním aj teplejšie počasie, ktoré si určite žiada trochu oživenia v našich kozmetických skrinkách. Túto sezónu pokračujú značky v žiarivých tónoch ružovej a oranžovej, ktoré dokonale slúžia na rozžiarenie pokožky v podobe lícenky alebo rúžu, či celého outfitu vďaka novej farbe laku na nechty. Pozrite sa na tieto a niekoľko ďalších tipov, do ktorých sa v máji môžete zamilovať.

jar leto Májová kozmetika, do ktorej sa zamilujete

Parfém Valentino Valentina

Jednou z jarných noviniek, ktoré ste si už iste všimli v parfumériách, je vôňa značky Valentino nesúca názov Valentina. Ide o ľahkú, orientálno-kvetinovú vôňu, ktorá bola vytvorená pre ženu “krásnu a žiarivú, s naliehavým nádychom modernosti”. Hlava v sebe skrýva tóny bergamotu a hľuzovky, srdce jazmín, kvet pomarančovníka a lesné jahody a na záver odznievajú céder a ambra. Ceny sa pohybujú pod 60 € za 30 ml flakón.

Lesk na pery v rúži Maybelline Color Sensational Pop Sticks

Ďalšou novinkou, ktorú už nájdete v drogériách, sú veľmi pútavé lesky na pery v rúži Color Sensational Pop Sticks značky Maybelline. Sú plne transparentné a ich želatínový vzhľad je na dotyk v skutočnosti pomerne tvrdý. Perám dodávajú len štipku farby, no hodia sa na letné dni, kedy chcete vyzerať upravene a zároveň nie príliš nalíčene. Nájdete ich v štyroch odtieňoch Pink Lollipop, Crystal Pink, Citrus Slice a Cherry Pop. Cena sa pohybuje okolo 6,50 €.

maybelline pop Májová kozmetika, do ktorej sa zamilujete

Paleta rúžov Bourjois Colorossimo

O trendové odtiene rúžov sa postarala i značka Bourjois, ktorá pripravila na toto leto štyri nové palety rúžov na pery Colorossimo (v smere hodinových ručičiek: Rouges Fashion, Nudes Dandy, Roses Muses, Roses Fashion). Každá z nich obsahuje tri rôzne farby, takže vybrať si je celkom ľahké — dračia červená alebo nežná ružová? To závisí len od vás. Namiešať si môžete aj vlastný odtieň.

bourjois c Májová kozmetika, do ktorej sa zamilujete

Matný bronzér Catrice Sun Glow

Bronzér je perfektným spoločníkom na leto a zďaleka nepatrí len na pláž. Ak hľadáte jemnú textúru vhodnejšiu aj pre problematickú pleť, skúste matný bronzér Sun Glow od Catrice. Výber z dvoch odtieňov vám pomôže prispôsobiť farbu k vašej pokožke a nadobudnúť zdravý “slnečný” look. Cena sa pohybuje okolo 5,50 €.

catrice Májová kozmetika, do ktorej sa zamilujete

Jarné lícenky Gosh

Gosh túto jar prišiel s dvoma novými odtieňmi líceniek, ktoré vyzerajú ako perfektný kokteil z lesného ovocia. Ide o odtiene 42 Melon a 43 Flower Power, konzistencia je krémová zaručuje ľahké nanášanie. Cena je 12 €.

gosh Májová kozmetika, do ktorej sa zamilujete

Laky na nechty O.P.I. Spider Man

Od mája sa môžu už aj dámy tešiť na Spidermana. Alebo aspoň na najnovšiu kolekciu lakov O.P.I., ktorá je týmto komixovým hrdinom inšpirovaná. Značka pripravila šesť nových odtieňov, podľa obrázku zľava doprava: Your Web or Mine?, Into the Night, Just Spotted the Lizard, Call Me Gwen-ever, My Boyfriend Scales Walls, Number One Nemesis. Ceny našich predajcov sa pohybujú okolo 12 € za lak.

spider opi Májová kozmetika, do ktorej sa zamilujete

Zrkadlo ASOS

Na záver už len taká drobnosť: ručné zrkadielko, ktoré by vám závidela každá čarodejnica zo Snehulienky. Nájdete ho v aktuálnom výpredaji na stránkach Asos, cena je 6 € a doprava zadarmo.

asos Májová kozmetika, do ktorej sa zamilujete



Zaradené pod: Mejkap




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]