Extravagantný Giorgio Armani pre Lady Gaga

Talianska módna legenda Giorgio Armani oznámila, že opäť spojí svoje meno so speváčkou Lady Gaga a podpíše sa pod tvorbu šiat a kostýmov pre speváčkine turné s názvom Born This Way Ball Tour. S úlohou navrhnúť módne umelecké diela pre potreby jednej z na

pridal Michael 1.5.2012 o 0:00


Talianska módna legenda Giorgio Armani oznámila, že opäť spojí svoje meno so speváčkou Lady Gaga a podpíše sa pod tvorbu šiat a kostýmov pre speváčkine turné s názvom Born This Way Ball Tour. S úlohou navrhnúť módne umelecké diela pre potreby jednej z najpopulárnejších umelkýň súčasnosti sa Giorgio nestretáva po prvýkrát. Naposledy sa Lady Gaga do Armaniho šiat obliekla pri príležitosti udeľovania cien Grammy v roku 2010, no podľa slov samotného návrhára bude nová séria pestrejšia a rôznorodejšia ako predošlé outfity.

Armani Design Costumes Lady Gagas Born Way Tour Extravagantný Giorgio Armani pre Lady Gaga

Lady Gaga v jednom zo starších kostýmov navrhnutým Giorgiom Armanim.

Skice, ktoré sa dostali na verejnosť už teraz, predstavujú malú ochutnávku kolekcie, ktorú budú mať možnosť vidieť naživo fanúšikovia a návštevníci koncertov. Ako inak – nesmú chýbať netradičné prvky, celá kolekcia má podčiarknuť charakter hudby a samotnej speváčky. Misia pre turné znie: šokovať. Prostredníctvom vysokých topánok s ostrými hrotmi, čiernymi kryštálmi Swarovski, klobúkom v tvare klávesnice či výrazného svetielkujúceho trojuholníka na latexových šatách. To je len zlomok z toho, čo nové outfity budú zahŕňať. Extravagantné materiály a futuristické spracovanie sú samozrejmosťou — z materiálov stačí spomenúť PVC, kovové trúbky alebo priehľadné plexisklo. Ako vyzerajú prvé skice, môžete vidieť v pokračovaní článku.

Veľkolepá Born This Way Ball Tour, na ktorej budú mať Armaniho fantastické kreácie premiéru, odštartuje 27. apríla 2012 v juhokórejskom meste Soul a neskôr sa presunie do iných častí Ázie – Honkongu, Tokia a Singapuru. V rámci neho odohrá speváčka celkovo 100 koncertov po celom svete, európska časť turné štartuje 14 augusta v bulharskej Sofii a Lady Gaga budú môcť fanúšikovia zažiť na vlastnej koži aj 18. augusta 2012 v blízkej Viedni. Už teraz sa o turné hovorí ako o nezabudnuteľnom podujatí s neopakovateľnou atmosférou a očakáva sa, že prekoná úspech megaúspešného posledného turné The Monster Ball Tour, ktoré sa stalo jedným z najúspešnejších turné všetkých čias.

lady gaga ga look 01 Extravagantný Giorgio Armani pre Lady Gaga

lady gaga ga look 02 Extravagantný Giorgio Armani pre Lady Gaga

lady gaga ga look 03 Extravagantný Giorgio Armani pre Lady Gaga

lady gaga ga look 04 Extravagantný Giorgio Armani pre Lady Gaga



Zaradené pod: Celebrity, Lady Gaga




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]