Clinique Chubby Sticks, jarná chuťovka pre zamatové pery

Od apríla by v predaji mala byť novinka od Clinique – rúžové ceruzky s názvom Clinique Chubby Sticks. Myslím, že reklamu na ne som videla už v zahraničných časopisoch, no po zhliadnutí reklamného obrázku na internete mám na túto jarnú novinku nesmi

pridal Hana Jariabková 17.3.2011 o 1:00


Od apríla by v predaji mala byť novinka od Clinique – rúžové ceruzky s názvom Clinique Chubby Sticks. Myslím, že reklamu na ne som videla už v zahraničných časopisoch, no po zhliadnutí reklamného obrázku na internete mám na túto jarnú novinku nesmiernu chuť.

chubby stick moisturizing clinique 470x607 Clinique Chubby Sticks, jarná chuťovka pre zamatové pery

Zatiaľ sa mi podarilo nájsť celkom pekné preview k tomuto produktu: mal by byť dostatočne hydratačný a so stredne silnou pigmentáciou. Ide o jeden z tých jemne farbiacich balzamov, ktoré pery nechajú tak akurát zafarbené. Výsledok je však viac matný ako lesklý, no bez následku vysušených pier.

Predpokladám, že cena sa bude pohybovať okolo 20 eur a dostupnosť odhadujem na koniec apríla alebo začiatok mája (v Británii budú dostupné od 15. apríla, v USA sú už v predaji). Tak či onak, vyzerá to na príjemnú jarnú chuťovku, ktorú si určite pôjdem obzrieť.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]