Sally Hansen nasleduje Minx, prináša nalepovacie fólie na nechty

Je možné, že pomerne obľúbené nalepovacie fólie na nechty sa už čoskoro dostanú aj k nám. Kedysi sme na Blingu spomínali podobné výrobky značky Minx, ktoré momentálne vo svete zažívajú veľký boom aj vďaka tomu, že ich celebrity milujú a nosia na každú ak

pridal Monika Kleinová 5.1.2011 o 1:00


sallyhansennailstrips Sally Hansen nasleduje Minx, prináša nalepovacie fólie na nechty

Je možné, že pomerne obľúbené nalepovacie fólie na nechty sa už čoskoro dostanú aj k nám. Kedysi sme na Blingu spomínali podobné výrobky značky Minx, ktoré momentálne vo svete zažívajú veľký boom aj vďaka tomu, že ich celebrity milujú a nosia na každú akciu, ktorá sa im naskytne.

Minx sa u nás nepredáva a Avon nalepovacie fólie už dávno neposkytuje, no možno svitá na lepšie časy: značka Sally Hansen, ktorej výrobky dostanete bežne v drogériách DM Drogerie, pripravuje v marci pre USA nový typ výrobkov, ktorým by mali byť práve spomínané fólie. Cena za 16 kusov v jednom balení má stáť 10 dolárov. Kedy a či prídu k nám, naozaj zaručiť nevieme, no keďže ostatné výrobky u nás už dostať, snáď s odstupom času nebude ani tento výnimka.

Viac obrázkov, ako priložený k článku, nemám; no fólie by mali byť jednofarebné, vzorované alebo metalické a na nechtoch by mali vydržať až 10 dní. Znie to celkom dobre, nemyslíte?







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]