Téma dňa: Samoopaľovacie prípravky v zimnom období — áno či nie?

Opálená pokožka sa síce stala veľmi obľúbenou časťou letnej vizáže, no vďaka samoopaľovacím prípravkom je možné si ju (pomerne zdravším spôsobom) opálenú udržiavať akokoľvek dlho. V poslednej dobe mám pocit, že trend prehnaného opaľovania dosť opadol, no

pridal Monika Kleinová 20.10.2010 o 1:00


Opálená pokožka sa síce stala veľmi obľúbenou časťou letnej vizáže, no vďaka samoopaľovacím prípravkom je možné si ju (pomerne zdravším spôsobom) opálenú udržiavať akokoľvek dlho. V poslednej dobe mám pocit, že trend prehnaného opaľovania dosť opadol, no napriek tomu sa mi ešte začiatkom októbra podarilo naraziť na slečny, ktoré mali na tvári toľko bronzeru, že som sa bála, že sa im odlúpi z tváre.

fake tan 470x239 Téma dňa: Samoopaľovacie prípravky v zimnom období    áno či nie?

Samoopaľovanie v podaní Stevena Kleina pre talianske Vogue, august 2010.

Nemôžem povedať, že by som opálenú pokožku počas chladných mesiacov odsudzovala (koniec-koncov, dovolenky v Egypte sú v zimných mesiacoch veľmi populárne a mám veľa známych, ktorí sa z nich aj v zime vracajú pekne hnedí), no používanie samoopaľovacích prípravkov a bronzerov mi príde už trochu zbytočné.

Keďže sa nachádzame v zemepisných šírkach, kde slnko od októbra do februára príliš teplo nesvieti, bledšia pokožka je pre nás určite prirodzenejšia. Čo si myslíte o umelom opaľovaní v zimných mesiacoch vy — áno či nie?



Zaradené pod: O kráse pri káve, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]