Na jeseň nechty vo vojenských farbách

Minulý týždeň som opäť pocítila obrovskú túžbu po khaki zelenej, ktorá patrí medzi moje obľúbené farby. Neodvratne sa blíži jeseň a vtedy mám túto farbu najradšej. Pri poslednom upratovaní šatníka mi však z neho zmizol aj posledný sveter v tejto farbe &#

pridal Hana Jariabková 30.8.2010 o 1:00


Minulý týždeň som opäť pocítila obrovskú túžbu po khaki zelenej, ktorá patrí medzi moje obľúbené farby. Neodvratne sa blíži jeseň a vtedy mám túto farbu najradšej. Pri poslednom upratovaní šatníka mi však z neho zmizol aj posledný sveter v tejto farbe — nanešťastie aspoň tielko v rovnakej farbe je už na ceste z internetového obchodu ku mne domov.

chanel laky jeseň 01 470x629 Na jeseň nechty vo vojenských farbách

Mala som však dobrú predtuchu, pretože pár dní po tom, ako som začala hľadať všetko v khaki zelenej som na internete objavila novú kolekciu lakov Chanel Les Khakis de Chanel. Pokiaľ aj vy momentálne nechcete dať 20 € za fľaštičku laku na nechty, asi budete zháňať náhradu; zatiaľ to však vyzerá, že to nebude také jednoduché.

Jediné zelené farby som našla celkom výrazné v lesnej zelenej a metalízovej: napríklad Manhattan, She a OPI. Tlmená zelená zatiaľ nikde, jedine ak by ste sa cítili kreatívni, kúpili viacej lakov a skúsili si namiešať vlastný odtieň. S hnedou to je už jednoduchšie, pretože farbu zhruba medzi oboma odtieňmi Chanel má She v každej drogérii DM.

Máte na túto jeseň aj vy chuť vyskúšať vojenské farby, alebo ste si našli iný obľúbený odtieň laku na nechty?

chanel laky jeseň 02 470x279 Na jeseň nechty vo vojenských farbách

Foto via Temptalia







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]