Clinique Cherry Blossom: Jemné tieňe s nenápadným perleťovým leskom

Jeden z posledných kozmetických produktov, ktorý sa mi dostal do ruky a som z neho úprimne nadšená, sú očné tiene značky Clinique. Ide síce o minuloročnú jarnú kolekciu 2009 s názvom First Blush, ale asi pred dvoma týždňami som ju videla v parfumériach F

pridal Hana Jariabková 17.2.2010 o 5:00


Jeden z posledných kozmetických produktov, ktorý sa mi dostal do ruky a som z neho úprimne nadšená, sú očné tiene značky Clinique. Ide síce o minuloročnú jarnú kolekciu 2009 s názvom First Blush, ale asi pred dvoma týždňami som ju videla v parfumériach FAnn v Auparku, takže sa ešte kde-čo zohnať dá.

clinique cherry blossom 00 Clinique Cherry Blossom: Jemné tieňe s nenápadným perleťovým leskom

Ako vidíte, ide o odtine ružovej v naozaj krásnom balení s malým kompaktným zrkadielkom. Kvet na očnom tieni asi každého zaujme na prvý pohľad. Hneď na úvod však poviem, že ružové očné tiene nie sú práve mojou špecialitou (mám len jeden a ten používam výlučne s čiernym tieňom na večer) a aj keď ide o očný tieň, môj pôvodný zámer bol použiť ho ako lícenku.

Farba mi po podľa obrázku sadla a obrázok je naozaj verný tomu, ako tieň vyzerá v skutočnosti. Skutočnosť je síce trochu iná, ale možno aj príjemnejšia. Po nanesení tieňu sú farby o niekoľko odtieňov bledšie, ako ich vidíte priamo v obale. Sú vyslovene perleťové, majú jemný saténový lesk. Takisto sú neskutočne jemné, akurát pigmentové.

Musím povedať, že som ostala milo prekvapená. Ako som povedala, jednak som rátala s tým, že tiene budú tmavšie a okrem iného som si myslela, že ich použijem ako jemnú farbu na líčka, keď príde jar. To sa síce nezmenilo, ale podarilo sa mi urobiť jeden nečakaný záver: ide asi o prvé (a jediné?) ružové očné tiene, ktoré by som si naniesla aj na oči. Možno preto, lebo bledšia farba ružovej je takmer biela, perfektná na rozžiarenie a tmavšia ružová je taktiež veľmi jemná.

Čo sa týka trvanlivosti počas dňa, s ňou problém tiež nie sú. Tiene držia veľmi dobre (mimochodom zloženie majú podobné ako väčšina minerálnych tieňov — ak nie aj rovnaké) a vyzerajú ešte lepšie, ako sa môže zdať na obrázku. Ako to u nás vyzerá s cenami už presne neviem, rátam tak okolo 15 eur. Celkom však myslím, že ide o príjemnú investíciu, ktorá potešeší vždy, keď otvoríte kozmetickú taštičku.

clinique cherry blossom 02 Clinique Cherry Blossom: Jemné tieňe s nenápadným perleťovým leskom

Clinique Cherry Blossom na bielom papieri. Vľavo bledší tieň, vpravo tmavší.

clinique cherry blossom 01 Clinique Cherry Blossom: Jemné tieňe s nenápadným perleťovým leskom

Clinique Cherry Blossom na pokožke ruky. Vľavo tmavší tieň, vpravo bledší.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]