Kozmetika ako umelecké dielo

Kozmetické spoločnosti dobre vedia, čo na ženy platí a vsadili na „ťažkú zbraň“ — ženskú túžbu vlastniť krásne veci a tak sa na trhnu začali objavovať malé kozmetické skvosty. Firma Dior už dávnejšie stavila na tzv. 2 v 1, kozmetický produkt ktorý

pridal Andrea Králová Karbulová 16.11.2009 o 6:00


Kolaž šperky Kozmetika ako umelecké dielo

Kozmetické spoločnosti dobre vedia, čo na ženy platí a vsadili na „ťažkú zbraň“ — ženskú túžbu vlastniť krásne veci a tak sa na trhnu začali objavovať malé kozmetické skvosty.

Firma Dior už dávnejšie stavila na tzv. 2 v 1, kozmetický produkt ktorý spĺňa mimo iné aj funkciu vizuálne estetickú. Vačšinou sa jedná o rafinovaný šperk, ktorý nie je iba šperkom a ktorý vo svojom vnútri ukrýva tiene, rúž alebo lesk na pery.

V najnovšej kolekcii venovanej Vianociam Dior predstavil produkt Cristal Boréal – Crystal Gloss Jewel, medailón posiaty kryštáľmi firmy Swarovski, v ktorom sa ukrýva trblietavý lesk na pery.

Dior1 Kozmetika ako umelecké dielo

Avšak ani ostatné kozmetické spoločnosti za „umeleckým trendom“ nezaostávajú.

Kolaz 2 Kozmetika ako umelecké dielo

Firma Yves Saint Laurent ponúka širokú paletu matujúcich a luminizačných púdrov vo veľmi zaujímavých vzoroch. Vybrať si možete z rady Esprit Couture v rôznych farebných variáciách, ďalej z Palette Pop Collector, Palette Opium Collector, Palette Mauresque alebo Legendes de Chine.

Firma Lancôme ma svojimi produktami očarila najviac. Maharani zlatý púder na prejasnenie pleti, Sun Cherub Bronzing Powder bronzujúci púder, Sparkling Cherub rozjasňujúci púder a La Rose Liberté zlatý púder na prejasnenie pleti  – to všetko sú skutočne malé umelecké diela, ktoré sa stanú perlou každej kozmetickej výbavy.

Kolaz 11 Kozmetika ako umelecké dielo

Na záver pár ďalších kúskov, ktoré určite stoja za zmienku:

  • Clinique – Fresh Bloom Allover Colour, lícenka,
  • Dior – Flower Blossom, rozjasňujúci púder,
  • Esteé Lauder – Vivid Garden powder, rozjasňujúci púder,
  • Guerlain – Meteorites Iluminating Pressed Powder, rozjasňujúci púder,
  • Elizabeth Arden – Sun Goddess Bronzing Powder, bronzujúci púder.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]