Sérum na rýchle schnutie laku na nechty

Jedna z vecí, ktoré na mňa zvyknú pri kozmetike zúrivo zapôsobiť, sú fľaštičky, ktoré vyzerajú ako z lekárne. Predpokladám, že nie som jediná, pretože už len samotné slovo lekáreň v ľuďoch okamžite vyvolá pocit, že áno, toto je výrobok s dotykom medicíny

pridal Andrea Nováková 21.10.2009 o 6:00


Jedna z vecí, ktoré na mňa zvyknú pri kozmetike zúrivo zapôsobiť, sú fľaštičky, ktoré vyzerajú ako z lekárne. Predpokladám, že nie som jediná, pretože už len samotné slovo lekáreň v ľuďoch okamžite vyvolá pocit, že áno, toto je výrobok s dotykom medicíny a zaručene bude fungovať.

avon nail experts quick dry Sérum na rýchle schnutie laku na nechty

Ako som tak listovala novým katalógom Avon, narazila som na novinku — sérum na rýchle schnutie lakov na nechty. Zaujalo ma však nielen kvôli spomínanému lekárenskému obalu, ale kvôli faktu, že by malo schnutie laku zrýchliť v priebehu minúty.

Malo by stačiť 60 sekúnd na zaschnutie odolné proti dotyku a len 4 minúty na úplné zaschnutie laku. Lesk laku by sa mal udržať až 10 dní, no tu sa mi vsúva jedna doterná otázka na adresu Avonu: ktorý lak naozaj vydrží na nechtoch 10 dní? Keby som aspoň vedela, že Avon taký má, ale ich laky mám vyskúšané a môžem tento fakt bez ošívania vyvrátiť.

Viem však aj to, že laky na nechty od Avonu schnú celú večnosť, takže toto je možno pre vlastných zákazníkov jedno veľké dobro. Ale keďže nie som zástanca rýchloschnúcich lakov na nechty — pretože celá fľaštička rýchlo vysychá a po pár použitiach je väčšina lakov dosť tuhá — toto by mohlo byť riešenie.

Napokon, za skúsenie nikdy človek nič nedá. Teda, okrem ceny výrobku, ktorá je 7,60 € (momentálne v akcii za 4,50 €).



Zaradené pod: Laky na nechty, Mejkap, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]