Dermacol: Jasmine Dream – Revujenizačná aromaterapia

Pomaly ale iste tu máme jeseň a ja všade čítam, ako hydratácia mojej pokožke nestačí a obzvlášť v takomto studenom počasí si moja pokožka zaslúži viac starostlivosti. Krémikov máme na trhu nepreberné množstvo, preto som sa rozhodla vyskúšať niečo špeciál

pridal Andrea Králová Karbulová 19.10.2009 o 6:00


Dermaxcol v bielom Dermacol: Jasmine Dream   Revujenizačná aromaterapiaPomaly ale iste tu máme jeseň a ja všade čítam, ako hydratácia mojej pokožke nestačí a obzvlášť v takomto studenom počasí si moja pokožka zaslúži viac starostlivosti. Krémikov máme na trhu nepreberné množstvo, preto som sa rozhodla vyskúšať niečo špeciálne – pleťový olej.

Náš trh ponúka pomerne malý výber pleťových olejov, ale nakoniec som si z toho mála predsa len vybrala. Nevyberala som podľa financií, ale podľa dostupnosti, nakoľko som príliš zbrklá a čo sa kozmetiky týka, nemienim čakať na nový kúsok dlhšie než je nutné. Preto u mňa vyhrala značka Dermacol, špeciálne výrobok Jasmine Dream (rejuvenizačná aromaterapia), ktorý obsahuje silice získané z ružového dreva, kvet jasmínu, ylang ylang, pomaranč a kombináciu jojobového, makadamiového a mandľového oleja.

V prvom rade ma na tomto produkte zaujalo balenie – olejček je zabalený v malej sklenenej fľaštičke s veľmi praktickou pipetkou, pomocou ktorej si olejček po kvapkách dávkujete priamo na tvár, alebo na prsty. Nakoľko som už pár olejčekov vyskúšala, musím povedať, že sa do pokožky trošku pomalšie vstrebáva. Na celú tvár postačia tri kvapky a pokiaľ ho  dobre vmasírujete do pokožky, tak sa vstrebe rýchlejšie. Po chvíli už nebudete mať pocit mastnoty.

Dopredu upozorňujem všetky potencionálne záujemkyne o tento produkt, že olejček naozaj výrazne vonia po jasmíne, takže ak príliš neobľubujete túto vôňu, je tu pre vás pár zaujímavých alternatív:

  • Dr. Hauschka – Dr. Hauschka Gesicht Oil,
  • Sanoflore – Esenciálna výživná starostlivosť,
  • The Bodyshop – Pleťový olej s vitamíno E,
  • Saloos – Marhuľový olej (táto značka má olejčeky v mnohých ovocných a kvetových variáciách).

Kolaz1 Dermacol: Jasmine Dream   Revujenizačná aromaterapia







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]