MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

Aj keď trochu neskôr (ale lepšie ako nikdy), no predsa druhá časť toho, ako sa celebrity dostavili na MTV Video Music Awards. Pravdu povediac, podľa môjho názoru, videla som už aj lepšie oblečené celebrity — vrátane tých, čo sú v tomto článku. Možn

pridal Karin Miháliková 30.9.2009 o 6:00


Aj keď trochu neskôr (ale lepšie ako nikdy), no predsa druhá časť toho, ako sa celebrity dostavili na MTV Video Music Awards. Pravdu povediac, podľa môjho názoru, videla som už aj lepšie oblečené celebrity — vrátane tých, čo sú v tomto článku.

mtv vmas 2009 02 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

Možno sa pletiem, možno sa môj vkus míňa s ich vkusom, ale medzi časom som si stihla prečítať viacero nie príliš lichotivých hodnotení a vo väčšine prípadov sa len málo líšili od mojich názorov.

V druhej časti MTV Video Music Awards sa vám ukážu Amber Rose, Beyoncé, Jennifer Lopez, Kristin Cavallari, Leighton Meester, Pink, Solange Knowles a Taylor Swift.

Amber Rose na začiatok je veľmi trvrdý oriešok. Presne toto je typ odevov, ktorým nerozumiem. Takže to veľmi skrátim a poviem, že sa mi najviac páči asi jej náhrdelník. Na viac si naozaj netrúfam…

mtv vmas 2009 amber rose 01 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

mtv vmas 2009 amber rose 02 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

Beyoncé som síce naposledy vychválila skoro do nebies, ale ona moju chválu zrejme nepočula a nezobrala si z toho poučenie. Presne toto je typ šiat, ktorým by sa podľa mňa mala vyhýbať. Ešte raz zopakujem, že mi jej krivky nevadia. Treba s nimi však vedieť narábať a presne to Beyoncé nevie. Inak povedané, sukňa mala byť dlhšia.

mtv vmas 2009 beyonce 01 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

mtv vmas 2009 beyonce 02 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

Kolekcia Louisa Vuittona, z ktorej si šaty vybrala aj Jennifer Lopez, sú pomerne zaťažkávajúci model. Faktom je, že by ani nešlo o to, že Jennifer Lopez v nich nevyzerá dobre. Problém je skôr to, že nevyzerajú moc lichotivo asi na nikom a to si ich už oblieklo viacero celebrít. Ale tam, kde to “kazia” rukávy, vylepšujú to šaty a výstrih. Táto časť je na jednotku.

mtv vmas 2009 jennifer lopez 01 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

Veľa flitrov a louboutinky sú asi zaručený spôsob, ako nič nepokaziť. Kristin Cavallari urobila celkom dobre, že si vyrala tak, ako si vybrala. Nič zložité, nič pochmúrne, nič, čo by urazilo.

mtv vmas 2009 kristin cavallari 01 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

Myslím, že už tradične dobre oblečená sa objavila na MTV Awards Leighton Meester. V jej prípade, narozdiel od Beyoncé, je dĺžka šiat správna. Čo je však totálne úžasné, sú jej topánky. Je pravda, že kvôli nim možno celkový dojem pôsobí trochu rozhádzane, ale aj tak pomerne príjemne a hlavne sviežo.

mtv vmas 2009 leighton meester 01 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

A máme tu Pink, ktorá sa obliekla rovnako, ako Shakira (alebo sa Shakira obliekla rovnako ako Pink, ako chcete). Trapas? Podľa mňa nie. Teda, pre Pink nie. Šaty od Balmaina sú na ňu ako šité, pretože všetci vieme, že koža, reťaze a veci podobné sú jej štýl. Shakira je “dieťa” denimu, strapčekov, orientálnych vecí a kovbojských klobúkov. Myslím, že v tomto prípade spravila prešľap skôr ona. Pink je u mňa víťaz.

mtv vmas 2009 pink 01 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

Solange, podobne ako jej sestra, sa tiež práve najlepšie netrafila. Šaty z rovnakej kolekcie od Armaniho sme už videli na Lily Allen a myslím si, že jej pristali lepšie (aj keď v oboch prípadoch som dosť nerozhodná). Risk nie je vždy zisk. Čo však obdivujem, sú jej prstene. Veľké a pritom decentné, vyzerajú naozaj úžasne.

mtv vmas 2009 solange knowles 01 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

mtv vmas 2009 solange knowles 02 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť

Taylor Swift, ktorá si odniesla aj sošku, sa ukázala v klasických hollywoodskych šatách s množstvom štrasu a kratšou vlečkou. Nie som odborník na Taylor Swift a jej štýl, no ako som si prezerala jej predošlé oblečenie na rôznych oceneniach, skoro vždy siahne na podobné klasické, elegantné až romantické strihy. Musím uznať, že vyzerá naozaj pôvabne a krásne. Na druhej strane mám pocit, že na túto akciu to bolo možno až trošku príliš formálne. Verím, že Taylor má nohy na to, aby ich trochu odhalila. Občas by to aj mohla skúsiť…

mtv vmas 2009 taylor swift 01 MTV Video Music Awards 2009, 2. časť







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]