Skúsila som: Maska Oriflame Naturals s výťažkom z bodliaka

Oriflame ako “prírodná švédska kozmetika” určite nemôže zaostávať s dobou a keďže bio produkty sú čoraz viac in, aj táto značka doplnila svoj sortiment. Moja pleť je mierne problematická a zmiešaná a mám hlavne v poslednej dobe pocit, že gélo

pridal Andrea Nováková 11.8.2009 o 14:13


oriflame naturals maska z bodliaka Skúsila som: Maska Oriflame Naturals s výťažkom z bodliakaOriflame ako “prírodná švédska kozmetika” určite nemôže zaostávať s dobou a keďže bio produkty sú čoraz viac in, aj táto značka doplnila svoj sortiment.

Moja pleť je mierne problematická a zmiešaná a mám hlavne v poslednej dobe pocit, že gélové masky moju pleť dosť vysušujú, hľadala som alternatívu. Ílová maska, dúfala som, by mohla aspoň čiastočne splniť moje malé očakávania.

Čo by ste mali vedieť: Maska má príjemnú a jemnú vôňu, nič preparfumované či smrdiace. Balenie je takisto pekné, jemné ružové — ako vidíte na obrázku. Zloženie pleťovej masky je na dotyk jemné (naozaj prirovnateľné ílu), trochu lepkavé a má sivo-bielu farbu.

Ako to funguje: Masku podľa pokynov treba naniesť a nechať pôsobiť 10 minút resp. kým sa neuschne, potom zmyť. Výsledok je vcelku uspokojivý, ale nie prevratný. Pokožka je naozaj čistá a jemná, no trochu napnutá. Osobne mám však pocit, že sa mi po použití akoby pleť trochu zhorší no skôr v tom zmysle, že sa póry uvoľnia a nečistoty v nich akoby vyšli napovrch. Nechcem tým ale poveať, že som zrazu celá bodkovaná a červená. Skôr by som to hodnotila kladne v zmysle, že pleť sa potom behom týždňa každodenným čistením dosť vyrovná a zreguluje do dobrého stavu.

Ak hľadáte lacnejšiu masku na tvár, nie je to najhorší výber. Spĺňa základné požiadavky, no ako zázračný liek na zmiešanú a mierne problematickú pokožku by som ju asi nepovažovala.

Ílovú masku z výťažkom z bodliaka nájdete si môžete objednať cez Oriflame. Predajná cena mimo akcie je 5,90 €.



Zaradené pod: Pleť, Pleťové masky, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]