Inšpirácie z kozmetiky NARS na jeseň

Milujem obdobie, keď sa leto začne lámať s jeseňou a ja si začnem lámať hlavu nad tým, ako si nakúpim nové paletky očných tieňov, leskov na pery a začnem vymýšľať, ako to skombinujem so šatníkom. Keďže v lete rada nosím jemnejšie farebné škály a držím sa

pridal Hana Jariabková 9.8.2009 o 14:32


Milujem obdobie, keď sa leto začne lámať s jeseňou a ja si začnem lámať hlavu nad tým, ako si nakúpim nové paletky očných tieňov, leskov na pery a začnem vymýšľať, ako to skombinujem so šatníkom.

Keďže v lete rada nosím jemnejšie farebné škály a držím sa jemných odtieňov ružovej a broskyňovej, potom príde chlad a zima a chcem niečo výraznejšie. Neviem o tom, že kozmetika NARS by sa u nás predávala, ale to neznamená, že sa aspoň nemôžeme pokochať tým, aké má pekné tubičky a farebnú škálu využiť v náš prospech.

nars jesen 2009 01 Inšpirácie z kozmetiky NARS na jeseň

Vlastne, ak by som veľmi špekulovala, nemusel by byť problém použiť Amazon alebo eBay. Hmm, pri pohľade na hroznovo-červený či skôr slivkovo-fialový rúž a lak na nechty nad tým asi začnem veľmi vážne uvažovať. Je to viac než perfektná farba na jeseň, nemyslíte? A vraj bude veľkým hitom.

nars jesen 2009 02 Inšpirácie z kozmetiky NARS na jeseň

Aj keď lak na nechty vyzerá naozaj ako na modelke, rúž má v tube tmavú bordovú farbu. Mal by sa však dať ľahko rozotrieť, kedy jeho farba “stratí” na intenzite a vyzerá viac do fialova. Odtieň rúžu sa volá Fast Ride Lipstic, lak na nechty Tokaido Express Nail Lacquer.

nars jesen 2009 03 Inšpirácie z kozmetiky NARS na jeseň

Očné tiene sa nesú vo farbách smotanovej, hnedej až horčicovej a chladnej šedej a modrej. Šedú a modrú si ako novinku pamätám ešte z minulého roku v letnej kolekcii Mary Kay. Keďže som ju vtedy nestihla vložiť do môjho šatníka, možno nadišiel správny čas.

Názvy paliet v smere hodinových ručičiek sú: Brumes Duo Eyeshadow, Mekong Single Eyeshadow, Indian Summer Duo Eyeshadow a najjemnejšie farby dostali meno Silk Road Duo Eyeshadow.

Ako som spomínala, všetko nájdete na Amazone.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]