Mini-darček na poslednú chvíľu: Čelenky z H&M

Predtým, ako sa oficiálne začnú Vianoce, všetky obchody sa zavrú a tí, ktorí radi podliehajú nakupovacím horúčkam budú nechaní napospas šatníku, čo majú doma, dám ešte malý tip na pekný darček (pre seba?). Keďže veľké nákupné centrá ako Aupark by mali by

pridal Andrea Nováková 23.12.2008 o 22:04


Predtým, ako sa oficiálne začnú Vianoce, všetky obchody sa zavrú a tí, ktorí radi podliehajú nakupovacím horúčkam budú nechaní napospas šatníku, čo majú doma, dám ešte malý tip na pekný darček (pre seba?). Keďže veľké nákupné centrá ako Aupark by mali byť otvorené na Štedrý deň aspoň od deviatej do dvanástej na poludní, ak si trochu pohnete, mali by ste to stihnúť. Čo vlastne? Pekné čelenky v H&M, ktoré by určite potešili nejednu slečnu.

V dámskom oddelení H&M v Auparku na prízemí majú pomerne veľký výber gumičkových čeleniek. Zväčša sa predávajú po dvoch, napr. vo farebných kombináciách hnedá/čierna a tyrkysová/čierna (47 SKK/€1,56). Gumičkové čelenky majú aj s peknými decentnými mašličkami navrchu v silno ružovej a tyrkysovej. Mojou obľúbenou (ktorej som nemohla odolať) je klasická čelenka s dvomi prúžkami v čiernom saténe (87 SKK/€2,89). Niečo takéto som hľadala veľmi dlho a nepovedala by som, že to nájdem práve v H&M. Posledný tip sú biele hrubé čelenky vo “francúzskom” štýle – z koncov visia dlhé saténové stuhy, ktoré môžete uviazať popod vlasy.

Žiaľ, na najbližších pár dní je to, čo sa nakupovania týka, všetko. Nemusíte sa však príliš báť – obdobie po Vianociach je najlepším pre nakupovania najmä kvôli zľavám, ktoré s ním prídu. A buďte si istí, že sa o nich v správny čas dozviete na STAJLe viac.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]