Jeseň/zima 2008: Čo na krk? Reťaze, retiazky a náhrdelníky starej mamy

Lámete si hlavu, čím doplniť váš outfit? Ak chcete ísť túto sezónu s trendmi, určite na to choďte vo veľkom. Zabudnite na minimalistické prívesky a očká na retiazkach, alebo ich aspoň odložte na inú sezónu. Teraz skúste reťaze, štras, kamene alebo si prí

pridal Andrea Nováková 26.11.2008 o 21:00


Lámete si hlavu, čím doplniť váš outfit? Ak chcete ísť túto sezónu s trendmi, určite na to choďte vo veľkom. Zabudnite na minimalistické prívesky a očká na retiazkach, alebo ich aspoň odložte na inú sezónu. Teraz skúste reťaze, štras, kamene alebo si prípadne požičajte šperky vašej starej mamy – s nimi budete určite bodovať.

veraw neck1 Jeseň/zima 2008: Čo na krk? Reťaze, retiazky a náhrdelníky starej mamy

veraw neck Jeseň/zima 2008: Čo na krk? Reťaze, retiazky a náhrdelníky starej mamy

Vera Wang tento rok na móla priniesla kombináciu jednoduchých čiernych šiat s veľkými reťazami ovešanými kamenmi s diamantovým leskom. Dĺžka zhruba po pás. Skúsiť môžete aj niečo viac farebné, no nie príliš saturované farby.

ysl neck Jeseň/zima 2008: Čo na krk? Reťaze, retiazky a náhrdelníky starej mamy

Yves Saint Laurent zase vsadil na obojkové náhrdelníky, no podobu v štýle nepopriete.

mjninar Jeseň/zima 2008: Čo na krk? Reťaze, retiazky a náhrdelníky starej mamy

Jednoduchú krásu kovov znovuobjavil Mark Jacobs, ktorý podobne ako Yves Saint Laurent a Nina Ricci vytvoril mnoho obojkových náhrdelníkov. Ricci priniesla náhrdelníky s veľkými kameňmi v tvare kvetov.

pradarobcav Jeseň/zima 2008: Čo na krk? Reťaze, retiazky a náhrdelníky starej mamy

Pri doplnkoch talianskych návrhárov Prady a Roberta Cavalliho sa dá krásne pozorovať klasika pravidelných očiek retiazky spolu s príveskami – či už ide o čierny plastový polkruh alebo zlatý medailón.

amc neck Jeseň/zima 2008: Čo na krk? Reťaze, retiazky a náhrdelníky starej mamy

Britský návrhár Alexander McQueen na to šiel zase trochu inak – históriu spojil s prítomnosťou a vytvoril kolekciu, ktorú by neodmietla snáď ani britská kráľovná. Šperky v štýle vintage však možno samy nemusíte hľadať doma dlho – poproste vašu starú mamu, či nemá niečo podobné.

Foto: Style.com







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]