Novou tvárou pre jarnú kolekciu Miu Miu bude Katie Holmes

Keďže ready-to-wear kolekcia talianskej značky Miu Miu pre jar/leto 2009 je už dávno pripravená, nechýba nič iné, ako urobiť novú reklamnú kampaň. V poslednej sa objavila modelka Vanessa Paradi, manželka Jonnyho Deppa. Katie Holmes ju bude nasledovať pod

pridal Monika Kleinová 24.11.2008 o 17:08


Keďže ready-to-wear kolekcia talianskej značky Miu Miu pre jar/leto 2009 je už dávno pripravená, nechýba nič iné, ako urobiť novú reklamnú kampaň. V poslednej sa objavila modelka Vanessa Paradi, manželka Jonnyho Deppa. Katie Holmes ju bude nasledovať podobne ako Kirsten Dunst, Linsday Lohan, či Drew Berrymore, a podľa zdrojov jarnú kolekciu odprezentuje trochu inak, ako ju poznáme.

katieholmesap Novou tvárou pre jarnú kolekciu Miu Miu bude Katie Holmes

“Katie čoskoro začne robiť na fotografiách pre jarnú kampaň 2009. Bude pózovať spolu so skutočnými modelkami, ktoré budú v pozícií ‘doplnkov’ v kampani. Pre Katie to bude nová skúsenosť.”

Katie však nie je tak celkom nováčikom v módnom priemysle – sama si navrhla niekoľko šiat na posledné akcie. Dokonca sa objavujú správy o tom, že má na pláne odštartovať vlastnú odevnú značku. Isté to zatiaľ nie je, no ak sa tak nestane, môžeme sa na ňu aspoň tešiť v jarnej kampani pre Miu Miu.



Zaradené pod: Celebrity, Katie Holmes




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]