Sarah Jessica Parker v ružovej s výraznými doplnkami

Sarah Jessica Parker, ktorá je čoraz viac známa ako módna ikona a len pred pár dňami sa vrátila z Paríža, kde prezentovala svoj nový parfum, sa ukázala v domácom New Yorku na kampani za ľudské práva v Centre Roberta F. Kennedyho. Parker stavila na bledor

pridal Karin Miháliková 23.11.2008 o 22:38


Sarah Jessica Parker, ktorá je čoraz viac známa ako módna ikona a len pred pár dňami sa vrátila z Paríža, kde prezentovala svoj nový parfum, sa ukázala v domácom New Yorku na kampani za ľudské práva v Centre Roberta F. Kennedyho.

jessica Sarah Jessica Parker v ružovej s výraznými doplnkami

moz screenshot 1 Sarah Jessica Parker v ružovej s výraznými doplnkami Parker stavila na bledoružové šaty (primerané jej veku) a výrazné doplnky. Práve tie sú túto jeseň a zimu dominantné a ich nosenie možno hodnotiť slovami “čím väšie, tým lepšie”.

Nie som si však istá, či sa štrasové náramky hodia práve najlepšie k jednoduchým korálom v hnedej farbe. Zato lodičky na vysokom opätku s otvorenou špičkou sú stále in a s metalickou kabelkou sa pekne dopĺňajú. Určite si všimnite aj to, že lak na nechty je vhodne zvolený tiež, no akosi chýba aj na nechtoch na nohách.

Štýl Sarah Jessicy Parker je naozaj výborný, no trochu mu chýba zopár malých vylepšení. Uvidíme, možno nás nabudúce prekvapí v niečom lepšom!







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]