Honba za fialovou: Šaty, topy, doplnky

Fialová je túto sezónu bez pochýb in. Zdá sa, že všetky obchody tento rok prepukajú touto farbou, alebo jej aspoň venujú zvýšenú pozornosť. Zúrivo zapĺňa regály a vešiaky obchodov. Tu je zopár tipov z Polus City Center, kde zaručene nájdete najlepšie fia

pridal Andrea Nováková 21.11.2008 o 21:12


Fialová je túto sezónu bez pochýb in. Zdá sa, že všetky obchody tento rok prepukajú touto farbou, alebo jej aspoň venujú zvýšenú pozornosť. Zúrivo zapĺňa regály a vešiaky obchodov. Tu je zopár tipov z Polus City Center, kde zaručene nájdete najlepšie fialové kúsky pre váš šatník.

V Promode je zhruba polovica obchodu fialová a skutočne je z čoho vyberať. Tričká, basicy, košele, šaty, pulóvre. Čo sa však naozaj oplatí spomenúť, sú dlhé spoločenské šaty (2 500 SKK) z padavého materiálu a kamienkovou aplikáciou v oblasti výstrihu. Ak sa chystáte na spoločenskú akciu, môžu padnúť vhod. Z topov ma naozaj zaujala polopriesvitná tunika (1 300 SKK) s výraznou kvetinovou potlačou. Romantické, no nie vhodné pre každú postavu kvôli strihu, ktorý môže zbytočne rozširovať.

zp512573 Honba za fialovou: Šaty, topy, doplnky

Čo sa týka ďalších a snáď ešte krajších spoločenských šiat, jedny môžete nájsť v obchode ZERO. Zhotovené sú zo saténovej látky, dlhé nad kolená s decentnou korálkovou aplikáciou. Cena 2 300 SKK.

V prípade, že skôr potrebujete doplnky, skúste predajne Orsay. Fialovú môžete ľahko skombinovať s tmavou čiernou alebo sivou. Orsay v Poluse má momentálne jeden celý stojan obsypaný fialovými doplnkami, medzi ktorými nájdete všetky typy visiacich či pripínacích náušníc (od 150 SKK) či nápaditých náramkov a náhrdelníkov (od 250 SKK).







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]