Lodičky Baťa z kolekcie Punk – topánky, do ktorých sa zamilujete

Ako som už v predošlom príspevku spomínala, nové kolekcie Pop a Punk od Baťu sú skutočne očarujúce. Majú krásne farby a vhodne zvolené ozdoby ako mašle či vybíjané cvoky. Osobne ma oslovila najmä kolekcia Punk, konkrétne lodičky s otvoreným špicom a s ap

pridal Monika Kleinová 3.9.2008 o 18:27


Ako som už v predošlom príspevku spomínala, nové kolekcie Pop a Punk od Baťu sú skutočne očarujúce. Majú krásne farby a vhodne zvolené ozdoby ako mašle či vybíjané cvoky.

Osobne ma oslovila najmä kolekcia Punk, konkrétne lodičky s otvoreným špicom a s aplikáciu cvokov a zipsov. Keďže som u Baťu pozerala niekoľko modelov topánok zhruba posledné tri mesiaca a ani jedny mi dobre nesedeli na nohe, tieto ma znovu priviedli do nálady. A to ľahšie, keďže som mala výplatu vo vrecku.

Topánky sú vyrobené z hladkej lepenej usne. Chodidlová časť je na nízkej platforme a opätok je vysoký 10 cm, čiže skôr na príležitostné ako každodenné nosenie. Vzhľadom na ich materiál ich rozchodíte pomerne rýchlo a ak mávate problémy s otlakmi, tomuto problému sa postupným nosením dá aj zabrániť. Najlepšie sa nosia na holej nohe alebo v stredne hrubných pančuchách.

368940 Lodičky Baťa z kolekcie Punk   topánky, do ktorých sa zamilujete

Neoceniteľnými sú na topánkach aplikácie cvokov a zipsov. Dotvárajú príjemný vzhľad a punkovú atmosféru, ktorá je pre jeseň/zimu 2008 neodlučiteľná. Sú mierne vyzývavé a extravagantné, ale celkovo pôsobia klasickým dojmom, takže sa dobre ladia aj k džínsom, aj k sukniam. Detailistom sa iste zapáči aj kresba kľúča a zámku vo vnútornej časti lodičiek.

Čo ma však na týchto lodičkách oslovilo asi najviac je nielen ich dizajn, ale aj pohodlné nosenie. Keď si na ne nohy celkom zvyknú, nevyzúvajú sa a chodenie v nich je stabilné. Naviac, to že majú otvorený špic vôbec nebráni v ich nosení aj počas jesene, kedy môžete mať oblečené aj polohrubé pančuchy. Pravdu povediac – s nimi vyzerajú ešte lepšie, ako na holej nohe.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]