Olive Oyl ako znovuobjavená módna ikona

Do módy sa miešajú už aj kreslené postavičky. Najnovšou módnou poradkyňou sa stala aj priateľka Pepka Námorníka, Olive Oyl, známa svojím štýlom “flapper” a dlhou, štíhlou postavou. Olive sa preslávila aj tým, že v neskoršej dobe sa objavila s

pridal Hana Jariabková 7.6.2012 o 0:00


Do módy sa miešajú už aj kreslené postavičky. Najnovšou módnou poradkyňou sa stala aj priateľka Pepka Námorníka, Olive Oyl, známa svojím štýlom “flapper” a dlhou, štíhlou postavou. Olive sa preslávila aj tým, že v neskoršej dobe sa objavila so zväčšenými prsiami, ktoré boli narážkami na implantáty, ktoré sa stávali populárne.

looks urbanchic Olive Oyl ako znovuobjavená módna ikona

Ako sa však zdá, svoje telo vie zahaliť celkom vkusne do klasických kúskov a farieb, ktoré jej veľmi pristanú. My by sme si z nich vedeli ľahko prisvojiť najmä topánky, ktoré sú moderné aj dnes: vysoké čižmy na opätku, lodičky, dievčenské “Mary Janes”, l alebo mokasínky v námorníckom štýle. Olive má už 95 rokov, ale jej štýl stále vzbudzuje obdiv. Presvedčiť sa o tom môžete v galérii v pokračovaní článku alebo na jej novej stránke OliveOylLoves.com.

looks flirtythirty Olive Oyl ako znovuobjavená módna ikona

OLIVE SPREAD3 Olive Oyl ako znovuobjavená módna ikona

olive oyl look 1 Olive Oyl ako znovuobjavená módna ikona

olive oyl look 2 Olive Oyl ako znovuobjavená módna ikona



Zaradené pod: Módne ikony




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]