Zmyselné oči v štýle 60.rokov

Hrubá linka a zvodný, dramatický pohľad. Ja si pri tomto hneď predstavím Twiggy a Edie. Twiggy - prvá naozajstná svetová topmodelka. Jej príchodom na módny trh nastúpila nová vlna krásy-vlna vychudnutých anorekticky vyzerajúcich modeliek, ktorý trvá dodn

pridal Lenka Fencáková 29.8.2012 o 23:27


pixie Zmyselné oči v štýle 60.rokov

Hrubá linka a zvodný, dramatický pohľad. Ja si pri tomto hneď predstavím Twiggy a Edie. Twiggy - prvá naozajstná svetová topmodelka. Jej príchodom na módny trh nastúpila nová vlna krásy-vlna vychudnutých anorekticky vyzerajúcich modeliek, ktorý trvá dodnes. Edie Sedgwick - v 60. rokoch najznámejšia newyorská „society girl„ a múza Andyho Warhola. (Odporúčam pozrieť film Factory Girl.)

Ďakujem tomu, kto vymyslel očné linky! Ja bez nej už ani nevyjdem z domu. Áno, toto je tá obyčajná čierna čiara, ktorá vám dokáže vyčarovať väčšie oči, hlbší pohľad alebo vám len vaše oči pekne zvýrazní. Potrebujete len kvalitnú očnú linku(najlepšie tekutú), pevnú ruku a čas. Pre začiatočníčky odporúčam mäkkú kajalovú ceruzku na oči, pretože chce to tak trochu aj prax.

Linku nanášajte na prepudrované viečka aby sa nerozmazávala a vydržala dlhšie. Linku veďte od vnútorného kútika oka k vonkajšiemu a tesne nad vonkajším veďte linku smerom nahor k obočiu. Pokiaľ sa vám nedarí, linku najprv vybodkujte a jednotlivé body potom spojte. Nevydarenú linku alebo nedokonalosti na linke môžete jednoducho zotrieť vatovou tyčinkou.
Ak nepoužijete umelé mihalnice, tak vám postačia dve vrstvy čiernej maskary.
Pery by mali byť pri tomto mejkape 60. rokov nenápadné, tak nakoniec použite len bledoružový rúž alebo bezfarebný lesk.

V priloženom videu nájdete postup, ako sa nalíčiť v štýle 60. rokov. 

tumblr m58d3sOrX81rv0f1vo1 500 Zmyselné oči v štýle 60.rokov

Paigedeux 1 610x448 Zmyselné oči v štýle 60.rokov

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]