Šepká sa: John Galliano späť do Oscar de la Renta?

Po tom, čo pred dva a pol rokom po jeho neslávnom výstupe opustil módny dom Dior (na jeho čele bol od roku 1996), si zjavne tento módny génius a jeden z najlepších a najvplyvnejších návrhárov desaťročia opäť hľadá stále miesto v módnom svete. Klebetilo s

pridal Lenka Fencáková 8.8.2013 o 19:22


john galliano 20656947 1 402 150x150 Šepká sa: John Galliano späť do Oscar de la Renta?

Po tom, čo pred dva a pol rokom po jeho neslávnom výstupe opustil módny dom Dior (na jeho čele bol od roku 1996), si zjavne tento módny génius a jeden z najlepších a najvplyvnejších návrhárov desaťročia opäť hľadá stále miesto v módnom svete. Klebetilo sa, že by mal učiť na prestížnej škole dizajnu Parsons, no jeho plánované workshopy vraj zrušili. Taktiež sa šuškalo, že by mal navrhovať kostýmy pre West End, no zatiaľ to vyzerá najskôr tak, že nájsť cestu späť do veľkolepého sveta módy mu pomôže práve módny gigant Oscar de la Renta, s ktorým momentálne rokujú o nejakej možnej stálej spolupráci.
Nie je žiadnym tajomstvom, že Oscar de la Renta, už nepatrí medzi najmladších a v módnom svete si už čo-to odžil. Hovorí sa, že by ho mal nahradiť práve John Galliano. Ako sa to všetko vyvinie ukáže až čas, pretože ako sa Oscar vyjadril, do dôchodku sa zatiaľ rozhodne nechystá.

Alex Bolen- výkonný riaditeľ Oscar de La Renta podal takéto vyhlásenie:
“Ako sme povedali už skôr, sme hlboko zaujatý Johnovým talentom, a radi by sme našli cestu, ako s ním v budúcnosti spolupracovať. K dnešnému dňu sme však túto cestu nenašli…”

Napriek tomu však vidno, že John by sa veľmi rád vrátil a naspäť zaradil k módnej špičke, kam patril. Potvrdil to aj vyjadrením pre Vanity Fair: “Som ten znovuobjavený malý chlapec, ktorý hladuje po vytvorení toho, čo si myslím, že som stratil. Som nažive. Som schopný tvoriť. Som pripravený tvoriť. Cítim sa fit. Cítim sa dobre.”

Taktiež nie je žiadnym tajomstvom, že za Johnom ako podpora k veľkému comebacku stojí šéfredaktorka módnej biblie- Vogue US, Anna Wintour, ktorá má v módnom svete dosť veľké slovo a ktorá stojí a stála za spoluprácou Johna Galliana a Oscara de la Rentu. Uvidíme, či to bude Johnovy na veľkolepý a trvalý návrat stačiť…

John Galliano a Oscar de la Renta už majú za sebou jednu spoluprácu, ktorá dopadla úspešne. Oscar dal vo februári tohto roka Johnovi druhú šancu na návrat k móde.

John Galliano ODLR 610x906 Šepká sa: John Galliano späť do Oscar de la Renta?

John Galliano, Anna Wintour a Oscar de la Renta (1990)

 

galliano wintour leader 610x422 Šepká sa: John Galliano späť do Oscar de la Renta?

John Galliano a Anna Wintour dnes







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]