Justin Bieber a jeho nová menčestrová značka oblečenia!

Všetkým známy kanadský spevák a skladateľ Justin Bieber, predstavil vlastnú streetwearovú značku oblečenia s názvom Drew House. Vyzerá to tak, že po úspešnej speváckej kariére sa Justin rozhodol preraziť aj vo svete módy. Už v roku 2018 vydal svoj prvý k

pridal Michaela Stanislavová 31.1.2019 o 17:15


Drew House 1 610x366 Justin Bieber a jeho nová menčestrová značka oblečenia!

Všetkým známy kanadský spevák a skladateľ Justin Bieber, predstavil vlastnú streetwearovú značku oblečenia s názvom Drew House.

Vyzerá to tak, že po úspešnej speváckej kariére sa Justin rozhodol preraziť aj vo svete módy. Už v roku 2018 vydal svoj prvý kúsok. Boli to biele papuče so žltým smajlíkom a nápisom “drew” namiesto úsmevu (Drew je jeho stredné meno, čo sa pochopiteľne stalo aj logo a názov celej značky). Tie sa samozrejme rýchlo vypredali, kedže ich cena bola veľmi nízka. Drew papuče si mohol mať už za 5 dolárov!

Na e-shope sa dlhé týždne nič nenachádzalo a preto bolo otázne, či Justin bude s módou pokračovať.

Po dlhom čakaní sa jeho fanúšikovia dočkali a Justin oficiálne spustil svoju streetwarovú značku Drew House. Po papučiach zverejnil rôzne kúsky. Na oficiálnej stránke sa nachádzajú košele, mikiny, tričká, nohavice a aj kraťasy.

Väčšina kúskov je z menčestrovej látky zafarbenej do horčicovej farby.

Drew House 2 610x406 Justin Bieber a jeho nová menčestrová značka oblečenia!

Tentokrát je ale cena vyššia ako pri bielych papučiach.

Ceny sa pohybujú od látky. Menčestrové nohavice a košeľa stoja 148 dolárov, kraťasy do 140 dolárov a mikina 128 dolárov. Čo sa týka kúskov z klasickej bavlny, tie si môžete kúpiť do 100 dolárov.

Celá kolekcia má oversize strih a jej dizajn je vytvorený na ležérnosti. Podstata myšlienky spočíva v tom, aby ľudia dali najavo prostredníctvom oblečenia svoj nezáujem. Že ti je proste všetko jedno. Z toho vznikol názov samotnej značky DREW HOUSE.

Drew, ako spomínané stredné meno a House je miesto, kde môžeš byť sám sebou.

Celú kolekciu nájdeš na oficiálnom webe. O produkty je však veľký záujem, preto sa nevylučuje, že bude čoskoro vypredaná.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]