Módna jeseň 2018

Zase je tu to obdobie, keď musíme povedať zbohom plavkám, krátkym sukniam a šortkám. Avšak nemusíme smútiť, pretože nás čakajú krásne pestré farby šiat, ktoré nám budú opäť pretŕčať zo skríň. Rozhodli sme sa prezrieť módne prehliadky a tovar rôznych obch

pridal Michaela Stanislavová 13.10.2018 o 15:47


bestsweaters svetre 610x406 Módna jeseň 2018

Zase je tu to obdobie, keď musíme povedať zbohom plavkám, krátkym sukniam a šortkám. Avšak nemusíme smútiť, pretože nás čakajú krásne pestré farby šiat, ktoré nám budú opäť pretŕčať zo skríň. Rozhodli sme sa prezrieť módne prehliadky a tovar rôznych obchodov, aby sme Vám priniesli najnovšie trendy tohto obdobia.

 

SVETRE

S jeseňou pochopiteľne prichádza aj ochladenie a preto zväčša siahneme po spoľahlivých svetroch. Vyzerajú krásne, skvelo sa kombinujú a naplno plnia svoj účel.

A tento rok budú navyše aj trendové. Dlhé či krátke, farebné alebo nude odtiene, s výšivkami, trblietkami, nápismi alebo inými rôznymi doplnkami už zdobia každý obchod v nákupnom centre. Niet sa čomu čudovať, sadnú na každý typ postavy a vyzerajú perfektne.

 

LESKLÁ POTLAČ

Je úplne jedno o aký kúsok oblečenia sa jedná, hlavné je, že sa leskne!

Lesklé materiály dominujú u módnych ikon a aj poprední návrhári si ho natoľko obľúbili, že do nich obliekajú tie najväčšie fashion hviezdy. Najznámejšia je najmladšia dcéra z rodiny Kardashian, 21 ročná miliardárka Kylie Jenner. Tú v posledných mesiacoch nevidieť skoro v ničom inom, ako v šatách, sukni, topoch alebo v bunde z lesklého materiálu. Úžasne jej formuje postavu aj cez to, že len pred polrokom bola ešte v deviatom mesiaci tehotenstva. Kylie to vie!

Iridescent trend lesklapotlac Módna jeseň 2018

leskla tlac Módna jeseň 2018

lesklatlac2 Módna jeseň 2018

KLOBÚKY

Ak milujete a chcete byť stredobodom pozornosti, toto určite zabere. Klobúky, čiapky, baretky… Tieto vlasové doplnky oživia váš look o 100 percent. Plus si nemusíte vôbec lámať hlavu nad tým, aký účes zvoliť, alebo nervovať sa kvôli vetru vo vlasoch, čo je v tomto obdobím úplne bežná situácia.

Preto odporúčame doplnok na hlavu a hotovo, o pozornosť a super outfit máte postarané.

 fall fashion hats gucci chanel iman lanvin klobuky Módna jeseň 2018

TENISKY

Čo sa týka obuvi, mala by dominovať športová obuv. Konkrétne tenisky, ktoré zahviezdili už cez jar. Jedná sa o tzv. sneakers, ktoré sa rýchlo obúvajú, sú pohodlné a hodia sa ako jedny z mála aj ku džínsom, sukniam, či šatám. Prevládať by mal ich dizajn a farby.

 gettyimages topanky 610x406 Módna jeseň 2018

fabolous celebrity sneakers style topanky 610x380 Módna jeseň 2018

DIVOČINA

V poslednej rade sa vraciame k známemu trendu tigrích škvŕn. Zas a znova sa o slovo hlási a môžme ho vidieť na topoch, kabátoch, nohaviciach, šatách, topánkach i kabelkách. Pevne ale veríme, že je to naposledy a už sa nebudeme musieť pozerať na látku tváriac sa, že je to srsť, alebo koža nejakého tigra, či geparda.

 divocina 610x476 Módna jeseň 2018







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]