DEMI LOVATO, vlastná kolekcia obuvi u Deichmanna

Demi Lovato s Heinrichom Deichmann v nemeckom Kolíne. Producent hitparády “Skyscraper” navrhuje topánky s najväčším predajcom obuvi v Európe. Demi známa z disney hviezd éry rozbehla spoluprácu s nemeckým obchodným reťazcom, ktorú založil Hein

pridal Michaela Stanislavová 1.8.2018 o 9:06


DEMI LOVATO vlastna kolekcia obuvi 610x902 DEMI LOVATO, vlastná kolekcia obuvi u Deichmanna

Demi Lovato s Heinrichom Deichmann v nemeckom Kolíne.

Producent hitparády “Skyscraper” navrhuje topánky s najväčším predajcom obuvi v Európe. Demi známa z disney hviezd éry rozbehla spoluprácu s nemeckým obchodným reťazcom, ktorú založil Heinrich Deichmann. Keďže Demi preferuje elegantý štýl a oblieka sa zväčša ako dáma, je pravdepodobne, že sa bude ich vzhľad touto cestou uberať. Kolekcia bude k dispozícii vo vybraných obchodoch a on-line, už v podstate od dnes (augusta), s cenovým rozpätím 24,90 € až 59,90 €. Moderné spony, drahé kamene, flitre a čipky sú stredobodom línie topánok. Trendy čižmy, klasické elegantné lodičky aj ležérne tenisky nebudú chýbať. Pri navrhovaní svojej vlastnej kolekcie myslela Demi Lovato na každú príležitosť. Kolekcia má byť moderná a napriek tomu minimalistická.

Veľmi sa teším, až predstavím svoju kolekciu, ktorú som vytvorila so spoločnosťou Deichmann, práca na nej ma bavila a som zvedavá, ako vďaka nej ostatní vyjadria svoj osobitý štýl“ povedala Demi po dokončení návrhov. Sprievodná kampaň, o ktorú sa postarajú fotograf Dennis Leupold a režisér Jonas Akerlund, ponesie názov #shoefame a údajne by si tam mala Demi aj zatancovať.

Ak aj vy chcete jej rukopis v podobe módneho doplnku, nezabudnite sledovať webovú stránku Deichamann, alebo navštíviť jednu z kamenných pobočiek. Pre tých, ktorých zaujíma, v akom je Demi Lovato zdravotnom stave, odporúčame prečítať si pikošku TU.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]