Caitlyn Jenner predstavuje Free Lipstick

Ako dopadla spolupráca Caitlyn Jenner a kozmetickej značky MAC? Caitlyn a značka kozmetiky spojili pekné s užitočným. Niekoľko mesiacov sa klebetilo o spolupráci týchto dvoch mien, a výsledok je už konečne tu. Výsledkom sa pochválila samotná Caitlyn na s

pridal Lenka Fencáková 12.4.2016 o 21:09


caitlyn jenner mac lipstick 610x457 Caitlyn Jenner predstavuje Free Lipstick

Ako dopadla spolupráca Caitlyn Jenner a kozmetickej značky MAC?

Caitlyn a značka kozmetiky spojili pekné s užitočným. Niekoľko mesiacov sa klebetilo o spolupráci týchto dvoch mien, a výsledok je už konečne tu. Výsledkom sa pochválila samotná Caitlyn na svojom Instagrame: “Finally Free Lipstick is here! @maccosmetics 100% of sales go to Trans programs.” (”Free Lipstick je konečne tu! @maccosmetics 100% výťažok z predaja ide na programy pre transexuálov.”)

Fráza finally free sa stala synonymom pre Caitlyn odkedy sa objavila po svojej premene po prvykrát na verejnosti. Taktiež patrí medzi najpoužívanejše hashtagy Caitlyn na sociálnych sieťach, no a nechýba ani pri kolaborácii s MAC. Caitlyn o tejto spolupráci a obľúbenom odtieni rúžu porozprávala: ”Mám rada málo farby na mojich perách, nie veľa najmä počas dňa. Rosy nude je to, čo som si vybrala. Ak mám byť úprimná, chcem, aby ho ženy používali každý deň. Takto ho budú kupovať viac. Chcem vyzbierať veľa peňazí. Je to jednoduché. Chcela som meno, ktoré používam, a ktoré reprezentuje komunitu. To som: konečne voľná.” Taktiež povedala, že spolupráca so značkou MAC je jej splnený sen a nikdy nedúfala, že sa jej to niekedy takto splní.

Caitlyn jenner finally free mac lipstick 610x610 Caitlyn Jenner predstavuje Free Lipstick

caitylyn jenner mac 610x610 Caitlyn Jenner predstavuje Free Lipstick

caitlyn jenner mac lipstick thumbnail 610x610 Caitlyn Jenner predstavuje Free Lipstick







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]