Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

Hodnotiť módu a oblečenie je ich každodenná práca, prípadne navrhujú jednu úspešnú kolekciu za druhou. A pritom sami nemajú čas riešiť, aký outfit si zajtra oblečú. Tie najvplyvnejšie osobnosti v módnom priemysle majú tak vyhradený a nemenný štýl, že sa

pridal Táňa Matúšová 25.4.2015 o 7:18


title 610x444 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

Hodnotiť módu a oblečenie je ich každodenná práca, prípadne navrhujú jednu úspešnú kolekciu za druhou. A pritom sami nemajú čas riešiť, aký outfit si zajtra oblečú. Tie najvplyvnejšie osobnosti v módnom priemysle majú tak vyhradený a nemenný štýl, že sa stal ich každodennou uniformou. Poďme sa pozrieť na niekoľko módnych postáv, ktoré spoznáte na fotografii aj bez tváre, iba podľa oblečenia.

Carolina Herrera

carolina herrera bal harbour shops boutique opening carolina herrera3 photo by manny hernandez 610x918 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

76-ročná módna návrhárka Carolina Herrera je rovnako známa pre jej typický vzhľad ako pre jej módne kreácie. Väčšinou má na sebe žiarivo bielu košeľu so širšou sukňou. Dĺžka sa mení v závislosti od udalosti – od kratšej na každodenné nosenie, po dlhé na formálnejšie príležitosti. Jej look sa stal stelesnením klasickej elegancie, ktorú napodobňuje mnoho ľudí.

Emmanuelle Alt

Street style Emmanuelle Alt best looks 610x406 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

Editorka francúzskeho Vogue sa drží striktne rovnakej módnej šablóny: slim džínsy s nízkym pásom a opaskom, len trochu vyhrnuté  a spárované buď s obyčajným tričkom alebo košeľou. Tento vzhľad sa mení iba v prípade, že ide o viac formálne príležitosti. Podľa jej slov nechce budovať nejaký imidž. Ironicky však jej decentný vzhľad kopírujú tisíce.

Bill Cunningham

Dropping Knowledge Cunningham Jacket 2 635 610x461 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

Legendárny street style fotograf Bill Cunningham vždy nosí jasne modrú robotnícku bundu, ktorú vraj kúpil v obchode s náradím v Paríži. Vďaka nej ho ľahko rozpoznať v uliciach New Yorku, ktoré mapuje už 40, možno 50 rokov.

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld visuel article2 610x784 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

“Čiernobiela vždy vyzerá moderne, nech už to slovo znamená čokoľvek,” povedal raz Karl Lagerfeld, čím vysvetlil svoj módny vzorec, ktorý používa už od od deväťdesiatych rokov. Čierne slim nohavice, biela košeľa s veľkým golierom a rukavice bez prstov sú neodmysliteľnou súčasťou Lagerfelda.

Grace Coddington

aad9c8adf5629853a6ac283c66efd662 610x853 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

Kreatívna riaditeľka amerického Vogue to má tiež jednoduché a je odetá do čiernej farby od hlavy až k päte. Jediná časť, ktorá sa mení, je jej obuv, ktorú často predstavujú nazúvacie skater topánky od Céline v rôznych farbách.

Tom Ford

elle tom ford fall 2014 rtw 33 de xln 610x915 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

Ford je známy pre krásne pánske obleky, takže nie je prekvapením, že to je jediné, čo nosí. Vždy v čiernej farbe s bielou košeľou, často rafinovane rozopnutou, aby ukázal dostatočne veľkú plochu svojej hrude

Alber Elbaz

Lanvinevent43 highres 610x915 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

Zaoblený kreatívny riaditeľ francúzskeho módneho domu Lanvin má tiež svoj nezameniteľný look: oblek s nohavicami vyhrnutými iba tak trochu, aby ukázal členky a k tomu veľký hodvábny motýlik.

Michael Kors

michael kors rtw ss2013 65 151556113764 610x915 Uniformy najvplyvnejších ľudí v móde

Tento miliardár zarobil majetok predávaním farebných kabeliek a oblečenia, ale on sám zriedka nosí inú farbu ako čiernu. Jeho tričko, džínsy a sako sa pre neho stali typickou uniformou. Možno preto, aby neodvádzal pozornosť od oblečenia na móle.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]