Trend tejto jesene: Pončo

Ak ste niekedy mali taký pocit, že by ste vonku najradšej vyšli zabalené v deke, táto sezóna k vám bude milosrdná. Jedným z top momentov prehliadok na jeseň/zimu 2014 bol práve koniec Burberry show s modelkami v pončách. Nejedna celebrita po ňom zatúžila

pridal Táňa Matúšová 2.9.2014 o 8:31


Burberry 610x153 Trend tejto jesene: Pončo

Ak ste niekedy mali taký pocit, že by ste vonku najradšej vyšli zabalené v deke, táto sezóna k vám bude milosrdná. Jedným z top momentov prehliadok na jeseň/zimu 2014 bol práve koniec Burberry show s modelkami v pončách. Nejedna celebrita po ňom zatúžila, a od septembra môže byť rovnaké pončo vaše aj s vlastným monogramom. Rozhodne si ho už nikdy s nikým omylom nezameníte.

poncho 2 610x457 Trend tejto jesene: Pončo

S novou sezónou začíname uvažovať o jesennom šatníku a také pončo by mohlo byť mimoriadne praktickým kúskom. Je chic a zároveň pohodlné a ľahko sa s ním cestuje. Počas jesene vám bude stačiť k rifliam a tričku a v zime vám pomôže vo vrstvení namiesto kabáta.

poncho 1 610x457 Trend tejto jesene: Pončo

Cara Delevingne dostala to svoje už po prehliadke a neskôr sme mohli vidieť aj Suki Waterhouse, či Oliviu Palermo s monogramovým Burberry pončom. Od septembra však už tieto dámy nebudú tak exkluzívne. Na svoje kašmírové Burberry pončo za približne 1000 eúr si budete môcť za príplatok asi 200 eúr dať vyšiť monogram s nanajvýš tromi písmenami. Tento servis bude možné uplatniť aj u šálov.

poncho 610x361 Trend tejto jesene: Pončo

Ak je Burberry trochu mimo vášho rozpočtu, podobné kúsky nájdete u Marks & Spencer, či Topshop.

Burberryponcho 610x540 Trend tejto jesene: Pončo

Burberry

ponchos 610x557 Trend tejto jesene: Pončo

Marks & Spencer

topshopponcho 610x428 Trend tejto jesene: Pončo

Topshop







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]