Módne šampiónky Wimbledonu

Jeden z najviac nóbl športových podujatí, Wimbledon, je znova tu, a to okrem excelentných tenisových výkonov znamená ešte jedno: mimoriadne chic publikum. Wimbledon je ďalší priestor pre naše obľúbené módne ikony, aby zažiarili. Anna, Kate, Victoria a Ki

pridal Táňa Matúšová 1.7.2014 o 20:27


Jeden z najviac nóbl športových podujatí, Wimbledon, je znova tu, a to okrem excelentných tenisových výkonov znamená ešte jedno: mimoriadne chic publikum. Wimbledon je ďalší priestor pre naše obľúbené módne ikony, aby zažiarili. Anna, Kate, Victoria a Kim nám ukázali, ako sa na takúto príležitosť obliecť a vy sa môžete rozhodnúť, ktorý štýl je vám najviac blízky.

Wimbledon 610x252 Módne šampiónky Wimbledonu

Anna Wintour

AnnaW 0 610x465 Módne šampiónky Wimbledonu

Výraznú eleganciu na štýl Anny Wintour zvolíte, ak chcete vytŕčať z davu tým správnym spôsobom. Anna pevne dodržiava dress code, ale rozhodne sa nechystá splývať s davom, keď kamera sníma publikum. Klasické šaty vo výrazných pútavých farbách a potlačiach sú tou správnou voľbou. Pridajte k tomu trblietavý veľký náhrdelník a okuliare.

anna1 1 610x465 Módne šampiónky Wimbledonu

Náhrdelníky Topshop a J Crew, šaty Saloni, kabát Dolce & Gabanna

Kate Middleton

Kate middleton 37 610x465 Módne šampiónky Wimbledonu

Ak sa radi obliekate v téme, tak stavíte na tradíciu ako Kate Middleton. Kate rada hrá hru ako sa čo najvhodnejšie obliecť. Jej krémové a námornícky modré kúsky sú absolútne tradičné a jej McQueen šaty sa dokonca podobajú na staromódne tenisové šaty.

Kate Middleton1 610x465 Módne šampiónky Wimbledonu

Krémové šaty Chloé, top Marc Jacobs, Clutch kabelka LK Bennett, biele šaty Michael Kors

Victoria Beckham

Victoria 15 610x465 Módne šampiónky Wimbledonu

Victoria sa pri obliekaní nerada vzdáva sex appealu a s jej perfektnou postavou sa ukazuje v obtiahnutých kúskoch. Vie ako nosiť sexy šaty na akúkoľvek príležitosť. Tiež sa nerada niekomu prispôsobuje. Je jedno aký je to event, ona si oblečie čo uzná za vhodné. Boli jej šaty Louis Vuitton podobné sexy nočnej košeli tie najvhodnejšie pre Wimbledon? Asi nie, ale netreba sa za každú cenu držať diktátu.

Victoria3 1 610x465 Módne šampiónky Wimbledonu

Kabelka Victoria Beckham, čierne šaty Boohoo, čiernobiele šaty Victoria Beckham, okuliare Dolce & Gabanna

Kim Sears

Kim Sears 8 610x465 Módne šampiónky Wimbledonu

Kim má tiež vlastný recept na Wimbledonský štýl, ktorý vám možno učaruje. Kvetinové potlače, žiarivé farby, jednoduché vyfénované vlasy a veľká kabelka. Priateľka tenisovej hviezdy, Andyho Murraya, má šatník dokonale premyslený a je kombináciou high street a návrhárskej módy. Stavte na dobre strihané šaty v neobvyklých farbách ako peppermint a pridajte výraznú tote kabelku. Nezabudnite na jednoduchý účes.

kim1 4 610x465 Módne šampiónky Wimbledonu

Kvetované šaty Zara, mätové šaty Wallis, hodinky Michael Kors, kabelka Mulberry







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]