Miley Cyrus a jej kostýmy od Roberta Cavalliho

  Dlho očakávané turné Miley Cyrus-Bangerz, ktoré štartuje 14. februára vo Vancouvri je nepochybne do detailov naplánované. K dokonalej šou patrí nielen skvelý hlas a piesne, ale aj efekty a schopnosť zaujať. Miley stavila na to najúčinnejšie- kostý

pridal Barbora Korimčáková 4.2.2014 o 12:36


unnamed 610x400 Miley Cyrus a jej kostýmy od Roberta Cavalliho

 

Dlho očakávané turné Miley Cyrus-Bangerz, ktoré štartuje 14. februára vo Vancouvri je nepochybne do detailov naplánované. K dokonalej šou patrí nielen skvelý hlas a piesne, ale aj efekty a schopnosť zaujať. Miley stavila na to najúčinnejšie- kostým.

Nespoliehala sa len na svoju kreativitu, ale podľahla talianskej módnej dokonalosti. Na vlastných odevoch, špeciálne pre toto turné, sa rozhodla spolupracovať s Robertom Cavallim, ktorý je určite zárukou skvelého dojmu a výsledku. Pár týždňov pred začiatkom Mileynej šou zverejnil Cavalli svoje návrhy. Už na prvý pohľad sa v nich odráža speváčkina osobnosť. Slabosť pre odhaľovanie, priľahlé overaly, zvieracie vzory a flitre sú dominantnými prvkami. Na originalite a luxuse modelom pridáva aj zdobenie kryštálmi Swarovski.

Roberto Cavalli nie je v navrhovaní koncertných kostýmom žiadnym nováčikom. V minulosti pracoval pre Beyoncé, Cheryl Cole či Spice Girls.

unnamed 1 Miley Cyrus a jej kostýmy od Roberta Cavallihounnamed 2 Miley Cyrus a jej kostýmy od Roberta Cavalliho

unnamed 3 Miley Cyrus a jej kostýmy od Roberta Cavalliho

unnamed 4 Miley Cyrus a jej kostýmy od Roberta Cavalliho

unnamed 5 Miley Cyrus a jej kostýmy od Roberta Cavalliho

unnamed 6 Miley Cyrus a jej kostýmy od Roberta Cavalliho







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]