Valentino prichádza s novou kolekciou

Každá jedna kolekcia, každý jeden kúsok, každý jeden detail pochádzajúci z dielne famózneho Valentina je skutočný klenot. Inak tomu nie je ani v prípade najnovšej kolekcie HAUTE COUTURE SPRING/SUMMER 2014. Už samotný názov Haute Couture prezrádza, že ide

pridal Barbora Korimčáková 28.1.2014 o 12:47


1551567 717667401585358 642514468 n 610x615 Valentino prichádza s novou kolekciou

Každá jedna kolekcia, každý jeden kúsok, každý jeden detail pochádzajúci z dielne famózneho Valentina je skutočný klenot. Inak tomu nie je ani v prípade najnovšej kolekcie HAUTE COUTURE SPRING/SUMMER 2014.

Už samotný názov Haute Couture prezrádza, že ide o jedinečnú dizajnérsku prácu. Tento pojem má základ vo francúzštine a označuje oblečenie, pri ktorého výrobe sú použité vysoko kvalitné a drahé látky, a je šité rukou s extrémnym dôrazom na detail.

Kolekcia šiat je inšpirovaná ríšou zvierat a ich neobyčajným, originálnym stvárnením, ako aj divokou prírodou. Na modeloch nenájdete žiadne hýriace farby, naopak základom sú zemité odtiene- šedá, béžová, hnedá či hrdzavá. Kreatívny vedúci Maria Grazia Chiuri a Pierpaolo Piccioli predstavili svoje kúsky 23. januára na Fashion Weeku v Paríži.

Za najzaujímavejší model považujem šaty La valse de Violetta Valéry inšpirované operou Giuseppe Verdiho- La Traviata s potlačou nôt. A za dokonalý dôkaz tvrdenia „v jednoduchosti je krása“ šaty Dis-moi Vénus s leoparďou potlačou.

unnamed Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 1 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 2 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 3 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 4 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 5 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 6 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 7 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 8 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 9 Valentino prichádza s novou kolekciou

unnamed 10 Valentino prichádza s novou kolekciou







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]