Aj Victoria Beckham inšpiruje pre mytheresa.com

Každý mesiac predstavuje internetový obchod mytheresa.com fanúšikom módy jednu ambicióznu a štýlovú ženu z oblasti módy, umenia alebo kultúry. Novou tvárou výborného video projektu Women Series sa stala Victoria Beckham. Po IT girl Alexe Chung, editorke

pridal Elena Senková 27.11.2013 o 13:04


Každý mesiac predstavuje internetový obchod mytheresa.com fanúšikom módy jednu ambicióznu a štýlovú ženu z oblasti módy, umenia alebo kultúry. Novou tvárou výborného video projektu Women Series sa stala Victoria Beckham. Po IT girl Alexe Chung, editorke Harper´s BAZAAR Laure Brown a DJ-ke Mimi Xu tak rozdáva miliónom ženám svoje rady a inšpiruje ich svojimi lookmi matka 4 detí a úspešná módna návrhárka. Ako vraví, je šťastný a požehnaný človek, veď z módy má koníček a z práce, ktorú robí už 10 sezón, srdcovú záležitosť.

Victoriu sme vybrali, lebo má jasný pohľad na vec, rozumie remeslu a skutočne vie, ako sa robia šaty, v ktorých sa ženy cítia úžasne. A popritom vychováva štyri deti!” nadšene opisuje výber Susan Botch, spoluzakladateľka mytherese.com.

mytheres 481721c 610x406 Aj Victoria Beckham inšpiruje pre mytheresa.com

 “Som rada, že sa ženy môžu cítiť v mojich šatách sebaisto a sexi. Rada im dávam ten pocit, že sú mocné.” vraví Victoria. Ako matka dobre pozná prebdené noci, strávené pri detských postieľkach, preto sa vždy spolieha na pre ňu ikonické veľké slnečné okuliare a kvalitnú kabelku. Tie s jej monogramom si môžete kúpiť aj na e-shope mytheresa.com. A jej najlepší typ?  “Dobré džínsy. Sú vždy skvelou voľbou a stačí k nim len jednoduché tričko a vintage kožená bunda.”

Click here to view the embedded video.

Dodávame, že k looku podľa Victorie si nezabudnite obuť ultra vysoké podpätky. Jej zbierka topánok má hodnotu kráľovského pokladu, ale srdce tejto matky je tiež zo zlata:  Twitter obletela fotografia jej vyradených topánok, ktoré darovala charite. Výťažok z ich predaja pomôže obetiam supertajfúnu Haiyan, ktorý začiatkom mesiaca zasiahol Áziu a považuje sa za vôbec najsilnejší zaznamenaný tropický cyklón, ktorý zasiahol pevninu.

victoria beckham shoes vogue 22nov13 twitter victoriabeckham 592x888 Aj Victoria Beckham inšpiruje pre mytheresa.com

 



Zaradené pod: Novinky, Victoria Beckham




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]