STAJL správy: Kate Moss editorkou, zmeny v Burberry,…

Ever After High a navrhári Fashion East- Ashley Williams, Claire Barrow, Ryan Lo a Bobby Abley sa spojili, aby vytvorili takúto limitovanú edíciu kabeliek. Koncept je založený na fiktívnej strednej škole so skupinami rozdelenými do dvoch kategórií: The R

pridal Lenka Fencáková 20.10.2013 o 20:15


lol STAJL správy: Kate Moss editorkou, zmeny v Burberry,...Ever After High a navrhári Fashion East- Ashley Williams, Claire Barrow, Ryan Lo a Bobby Abley sa spojili, aby vytvorili takúto limitovanú edíciu kabeliek.
Koncept je založený na fiktívnej strednej škole so skupinami rozdelenými do dvoch kategórií: The Royals a The Rebels. Páči sa?

V predaji je od 18. októbra v Selfridges’s London Toy Shop.
collage16 610x323 STAJL správy: Kate Moss editorkou, zmeny v Burberry,...

20090529 whatusedtobeagreatsign 560x375 STAJL správy: Kate Moss editorkou, zmeny v Burberry,...

Christopher Bailey bude výkonným riaditeľom Burberry. Nahradí tak Angela Ahrendts, no naďalej si však bude plniť svoju úlohu chief creative officer.

Ako povedal: “Som hlboko pokorený výzvou byť CEO v tejto spoločnosti, ktorá pre mňa tak veľa znamená. Je tiež cťou, že si budem udržiavať svoju pozíciu dizajnéra, pretože som presvedčený, že tvorivosť a inovácie boli jadrom nášho úspechu počas posledných 10 rokov.”

Click here to view the embedded video.

Kate Moss Vogue UK September 3 STAJL správy: Kate Moss editorkou, zmeny v Burberry,...
Kate Moss už nie je len modelka a speváčka, ale najnovšie aj fashion editorka British Vogue. Zjavne multitalentovaná modelka, ktorá sa objavila na 33 obálkach British Vogue nemá len zmysel pre módu a štýl, ale vie aj písať.

 

Candice Vogue 16Oct13 pr b 426x639 STAJL správy: Kate Moss editorkou, zmeny v Burberry,...

 

Na tohtoročnej prehliadke Victoria’s Secret si podprsenku za 10 miliónov dolárov oblečie Candice Swanepoel. Slávny kúsok tento rok navrhol klenotník svetového mena- Mouawad. Podprsenku z 18 karátového zlata zdobí viac než 4200 drahokamov z celého sveta- rubíny, diamanty, žlté zafíry.

Slávnu Fantasy Bra mali predtým na sebe Tyra Banks, Gisele Bundchen, Heidi Klum, Miranda Kerr, Adriana Lima, Claudia Schiffer a minulého roku Alessandra Ambrosio.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]