STAJL správy: Ghesquiére u Vuittona, bohatá Victoria Beckham,…

Minulú stredu celý módny svet šokovala správa o odchode Marca Jacobsa z pozície kreatívneho riaditeľa Louis Vuitton. Značku opustil po 16 rokoch a momentálne sa plánuje venovať viac svojej značke. Na jeho pozícii ho nahradí Nicolas Ghesquiére. O ňom sa š

pridal Lenka Fencáková 13.10.2013 o 19:59


nicholas ghesquiere vogue 1may13 rex b 426x639 STAJL správy: Ghesquiére u Vuittona, bohatá Victoria Beckham,...

Minulú stredu celý módny svet šokovala správa o odchode Marca Jacobsa z pozície kreatívneho riaditeľa Louis Vuitton. Značku opustil po 16 rokoch a momentálne sa plánuje venovať viac svojej značke.
Na jeho pozícii ho nahradí Nicolas Ghesquiére. O ňom sa šepkalo už dlhšiu dobu a teraz je to konečne oficiálne potvrdené.
Nicolas začal svoju kariéru ako asistent Jeana-Paul Gaultiera, neskôr bol kreatívnym riaditeľom Balenciaga. Tento módny dom opustil po 15 rokoch v novembri minulého roku.

Victoria Beckham Vogue 10Sept13 FameFlynet b 426x639 STAJL správy: Ghesquiére u Vuittona, bohatá Victoria Beckham,...

 

 

Victoria Beckham vie ako zarábať. V roku 2012 jej vlastná značka zarobila až 1,5 mil. libier. Hovorí sa, že je to vďaka jej vlastnej, cenovo pomerne dostupnejšej, línie Victoria, Victoria Beckham.
Takéto šaty si môžete kúpiť za 495 libier, zatiaľ čo šaty v jej hlavnej línii stoja až okolo 1300 libier.
Návrhárka v marci tohto roku taktiež spustila oficiálnu internetovú stránku značky a chystá sa preraziť do celého sveta. Klebetí sa aj o tom, že by si v Londýne mala otvoriť svoj prvý obchod. Doteraz to však oficiálne nikto nepotvrdil.

Michael Kors Gwyneth Paltrow Vogue 11Oct13 pr b 426x639 STAJL správy: Ghesquiére u Vuittona, bohatá Victoria Beckham,...

 

Herečka Gwyneth Paltrow a návrhár Michael Kors sa spojili, aby vytvorili vianočnú kolekciu pre jej internetovú stránku Goop.com.
V kolekcii nájdete oblečenie, ale aj zopár doplnkov z hlavnej línie Michaela Korsa, ktoré vyberie samotná herečka.
Gwyneth sa spojila aj s takými menami, ako Matthew Williamson či Stella McCartney.

Click here to view the embedded video.


Ako to vyzeralo na Fashion Weeku v Paríži? Malé zhrnutie toho naj si môžete pozrieť vo videu.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]