M.I.A a Versace Versus: Fake mánia

Takmer pred rokom sa začalo šepkať o kolaborácii medzi Versace a rapperkou menom M.I.A. Nebolo o nej viac počuť až do minulého týždňa a dnes už máme fotky samotnej kolekcie. Dostupná bude od 16. októbra a je inšpirovaná kópiami Versace odevov z londýnsky

pridal Táňa Matúšová 11.10.2013 o 7:45


Takmer pred rokom sa začalo šepkať o kolaborácii medzi Versace a rapperkou menom M.I.A. Nebolo o nej viac počuť až do minulého týždňa a dnes už máme fotky samotnej kolekcie. Dostupná bude od 16. októbra a je inšpirovaná kópiami Versace odevov z londýnskych trhov. Modely sú určené pre dámy aj pánov a sú v nich zakomponované obmenené ikonické Versace vzory ako hlavy medúz, grécke kľúče a tiež grafické a kaleidoskopické potlače, či zlaté medailóny. Na výber sú tričká, jeansy s potlačou, hodvábne sukne, šaty a bundy.

mia for versus versace capsule collection8 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia

Donatella sa vyjadrila, že zbožňuje energiu ulice, takže keď M.I.A navrhla využiť problém so sfalšovanými Versace kúskami, aby vytvorila kolaboráciu inšpirovanú týmito odevmi, bola tou myšlienkou nadšená. Kolekcia reprezentuje všetko, čo miluje na Versace Versus: je to rýchle, hlučné, drzé a spája svet hudby so svetom módy. M.I.A vraví, že téma falzifikátov a ľudí, ktorí ich vyrábajú a predávajú, bola vždy súčasťou jej kultúry. Keď ju kontaktovali z Versace, zdalo sa, že je to skvelý nápad obrátiť kruh. Versace designy boli vždy kopírované a teraz Versace kopíruje “fejky”, takže tí, čo robia “fejky”, musia kopírovať kópie. Takže to bude pokračovať.

mia for versus versace capsule collection9 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mániaKampaň M.I.A x Versace Versus nafotil mexický fotograf Jaime Martinez na trhoch východného Londýna. Na fotkách sa objavuje samotná víťazka Grammy ako aj jej priatelia. Versace chce upútať digitálnu generáciu pohyblivým GIF obrázkom.

MIA Versus Versace Collaboration Pictures M.I.A a Versace Versus: Fake mánia

mia for versus versace capsule collection7 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia mia for versus versace capsule collection6 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia mia for versus versace capsule collection5 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia mia for versus versace capsule collection4 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia mia for versus versace capsule collection3 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia mia for versus versace capsule collection2 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia mia for versus versace capsule collection14 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia mia for versus versace capsule collection13 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia mia for versus versace capsule collection12 610x914 M.I.A a Versace Versus: Fake mánia

 

 



Zaradené pod: Novinky, Versace




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]